Home Seriale TV AXN anunță un nou sezon al serialului Doctorul cel bun. Când începe?

AXN anunță un nou sezon al serialului Doctorul cel bun. Când începe?

0
0

Serialul „Doctorul cel bun” (The Good Doctor) continuă cu sezonul trei, la AXN.

Postul de televiziune anunță că noile episoade ale producției vor debuta pe 3 septembrie. Vor fi difuzate în fiecare joi, de la ora 22:00.

Serialul, cu Freddie Highmore (Bates Motel, August Rush, Charlie&The Chocolate Factory) în rolul principal, urmărește povestea unui tânăr care are autism și care începe un stagiu la secția de chirurgie a unui spital din California.

În noul sezon, doctorul Shaun Murphy continuă să își folosească talentele medicale extraordinare în cadrul spitalului St. Bonaventure, demonstrând încă o dată că poate salva vieți. Tânărul rezident și-a îmbunătățit abilitățile de comunicare și interacțiune cu pacienții și colegii, dezvoltând relații de prietenie cu ceilalți rezidenți.

Pe plan personal, sezonul trei aduce un alt tip de provocări pentu Shaun – acesta va explora pentru prima dată lumea complicată a întâlnirilor romantice, a relațiilor de dragoste, care se dovedesc greu de gestionat.

The Good Doctor – Season 3 – Episode 311

Antonia Thomas (Dr. Claire Browne), Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez), Hill Harper (Dr. Marcus Andrews), Richard Schiff ( Dr. Aaron Glassman) și Christina Chang (Dr. Audrey Lim) își reiau rolurile, în timp ce Jasika Nicole (Dr. Carly Lever) va avea o prezență permanentă în sezonul trei.

Serialul este produs de Sony Pictures Television și ABC Studios, cu David Shore (House) scenarist și producător executiv. Daniel Dae Kim (actorul din Lost și Hawaii Five-0), Erin Gunn, David Kim și Sebastian Lee sunt și ei producători executivi.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Noi episoade din Așii amanetului, la History

VIDEO. Postul de televiziune History aduce noi episoade din Așii amanetului. Noile episoad…