Home Seriale Documentare National Geographic are în producție un nou sezon Ilegal cu Mariana Van Zeller

National Geographic are în producție un nou sezon Ilegal cu Mariana Van Zeller

Comments Off on National Geographic are în producție un nou sezon Ilegal cu Mariana Van Zeller
0

Prezentată de jurnalista Mariana van Zeller, laureată a premiilor Peabody și duPont, seria nominalizată la Emmy va pătrunde mai adânc în cele mai periculoase lumi interlope.

National Geographic anunță că a dat undă verde celui de-al cincilea sezon al serialului Ilegal cu Mariana van Zeller, nominalizat la premiile Emmy®: Lumi interlope.

Producția este în curs de desfășurare, iar jurnalista Mariana van Zeller, laureată a premiilor Peabody și duPont, își continuă explorarea înfiorătoare a mecanismelor interne ale celor mai periculoase piețe negre de pe planetă.

Cel mai nou sezon al emisiunii Ilegal cu Mariana van Zeller, care este difuzat pe National Geographic în fiecare joi de la ora 22:00, continuă să aducă în atenția telespectatorilor investigațiile cu miză mare ale jurnalistei despre piețele negre care domină jumătate din economia mondială.

Telespectatorii se alătură curajoasei prezentatoare și producătoare executivă în timp ce călătorește în unele dintre cele mai instabile regiuni ale lumii și se confruntă cu actorii cheie din aceste economii subterane.

Într-o poveste desprinsă din prima pagină a ziarelor, Mariana investighează modul în care mineritul aurului finanțează terorismul, când ea și echipa ei sunt prinse în capcană în Niger după o lovitură militară de stat.

În alt episod, ea călătorește în Ucraina, devastată de război, pentru a investiga modul în care invazia rusă a dat peste cap afacerea globală a mamelor surogat și a determinat ca multe cupluri să intre pe piața neagră.

De nenumărate ori, Mariana își pune propria viață în pericol pentru a avea acces și a-i înțelege mai bine pe cei care lucrează în aceste lumi criminale subterane.

Cu acces exclusiv în culisele rețelelor infractionale, Van Zeller investighează cu mult curaj și discută cu principalii actori, pentru a aprofunda mecanismele și a dezvălui complexitatea economiilor subterane de miliarde de dolari din întreaga lume. Van Zeller călătorește pe tot globul, interacționând cu o gamă variată de personaje, de la traficanți, contrabandiști și asasini, până la oficiali guvernamentali, experți și victime, oferind o perspectivă completă asupra acestor lumi subterane globale.

ILEGAL a fost o călătorie incredibilă și sunt onorată să o continui alături de echipa mea și de partenerii noștri de la National Geographic”, a declarat van Zeller. „Pentru mine, serialul este mai mult decât o simplă privire fascinantă asupra acestor piețe negre rar văzute. Este șansa de a discuta efectiv față în față cu cei care își câștigă existența acolo.”

Cel de-al patrulea sezon de 10 episoade, care a fost lansat la începutul lunii aprilie în România, oferă telespectatorilor o privire profundă în spatele cortinei acestor rețele de trafic de persoane.

Printre subiectele explorate a fost lumea întunecată a ucigașilor plătiți pe bază de contract, o nouă escrocherie de șantaj de tip „sextortion”, emigrarea ilegală în Statele Unite, comerțul ilegal cu maimuțe sălbatice, traficul de organe, industria medicamentelor pe piața neagră, contrabanda cu hașiș, jocurile de noroc ilegale și multe altele.

Ilegal cu Mariana van Zeller a primit paisprezece nominalizări la premiile Emmy pentru știri și documentare, printre care: „Outstanding Crime and Justice Coverage” pentru „White Supremacy”; „Outstanding Science, Technology or Environmental Coverage” pentru „Amazon Mafia”; „Outstanding Investigative News Coverage”: Long Form pentru „Fish Pirates”; și „Outstanding Writing”. Serialul a fost nominalizat la Critics Choice Real TV Award pentru Cel mai bun show despre crimă/justiție pentru doi ani consecutivi în 2021 și 2022 și la Critics Choice Documentary Award pentru Cel mai bun serial documentar în curs de desfășurare în 2023. Serialul a fost câștigător al Premiului Gracie 2021 pentru Cel mai bun reporter/correspondent – Mariana van Zeller, și a fost recent nominalizată pentru Premiul Gracie 2024.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale Documentare
Comments are closed.

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…