Home Seriale TV Disney+ anunță premiera sezonului 4 Crime în imobil. Ce nume noi se alătură distribuției

Disney+ anunță premiera sezonului 4 Crime în imobil. Ce nume noi se alătură distribuției

Comments Off on Disney+ anunță premiera sezonului 4 Crime în imobil. Ce nume noi se alătură distribuției
0

Disney+ anunță premiera sezonul patru al serialului „Crime în imobil”. Noua serie, cu Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez în roluri principale, va putea fi urmărită pe platforma de streaming începând din 27 august.

Primele trei sezoane sunt disponibile pentru vizionare pe serviciul de streaming.

În sezonul patru din „Crime în imobil”, trio-ul nostru de podcasteri amatori se chinuie cu evenimentele șocante de la sfârșitul sezonului trei, în legătură cu dublura și prietenul lui Charles, Sazz Pataki.

Încercând să afle cine dintre ea sau Charles a fost victima vizată, investigația îi aduce în Los Angeles, unde un studio de la Hollywood pregătește un film despre podcastul “Only Murders”.

Charles, Oliver și Mabel se grăbesc să se întoarcă la New York și pornesc într-o călătorie și mai spectaculoasă – traversează curtea clădirii lor pentru a pătrunde în viețile complicate ale rezidenților din West Tower din Arconia.

Echipa de distribuție îi include pe Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez, Michael Cyril Creighton, dar și invitați speciali, precum Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy, Richard Kind și mulți alții.

„Crime în imobil” vine de la co-creatorii și scenariștii Steve Martin și John Hoffman (“Grace & Frankie”, “Looking”).

Martin și Hoffman sunt producători executivi împreună cu Martin Short, Selena Gomez, creatorul „This Is Us” Dan Fogelman și Jess Rosenthal.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV
Comments are closed.

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…