Home Seriale TV Moscow Noir, un nou serial la Focus Sat TV. Paris Police 1900 se termină azi

Moscow Noir, un nou serial la Focus Sat TV. Paris Police 1900 se termină azi

0
0
Imagine din serialul „Moscow Noir”

Noutăți la Focus Sat TV. Un nou serial intră în grila postului din această săptămână. De asemenea, serialul Paris Police 1900 se termină în seara de luni, 18 octombrie 2021.

Ultimele două episoade ale serialului Paris Police 1900 se văd diseară, de la ora 22:00, la Focus Sat TV.

De joi, 21 octombrie, de la ora 21:30, va începe un nou serial. A fost produs de Canal+ și se numește „Moscow Noir”. În total sunt opt episoade.

Serialul este bazat pe romanul „Dirijorul din St. Petersburg” scris de Camilla Grebe și Paul Leander-Engström și a fost filmat în Lituania, dar include și scurte cadre din Moscova.

Sinopsis „Moscow Noir”

Serialul urmărește declinul bancherului Tom Blixen (interpretat de Adam Pålsson, cunoscut și din rolul principal din seria Young Wallander) dintr-o viață relaxată și lipsită de griji a unui expatriat bogat în tenebrele morale ale Moscovei din 1999.

Un thriller dinamic, intens, profund și plin de subînțelesuri ce dezvăluie locuri și timpuri unice, instantanee ale Rusiei moderne, ale vremurilor extreme și imprevizibile pe care le trăim.

O tranzacție riscantă îl aruncă pe bancherul de investiții suedez Tom Blixen în mijlocul unei bătălii între milionari, oligarhi și armatele lor private.

Dușmanii și ucigașii ies la iveală asemenea unor păpuși Matrioșka, iar morții și minciunile se adună în jurul lui Tom. Un ajutor nesperat vine din partea procurorului rus Dmitri Skurov (Georg Nikoloff) priceput în a respecta ordinele fără să devieze de la propria busolă morală.

Ajuns să trăiască în ruina vechii sale vieți, Tom este forțat să-și înfrunte în cele din urmă demonii.

Moscow Noir – Rezumatul primelor două episoade

Episodul 1

Tom Blixen este un tânăr angajat ambițios al unei bănci de investiții, Pioneer Capital. Cariera lui este pe ducă, dar, când prietenul său Fredrik îi cere ajutorul pentru vânzarea unor acțiuni la o companie petrolieră desființată, numită Neftnik, Tom vede șansa ca amândoi să câștige. Prima lui încercare de a le vinde se termină cu uciderea cumpărătorului, chiar în fața lui.

Episodul 2

În ciuda morții lui Baranov, Tom încă are nevoie de afacerea Neftnik. El trece la un alt cumpărător, extravagantul om de afaceri Gusev, care ajunge să se prăjească pe propriul său grătar.

Între timp Fredrik primește o casetă cu el forțat să omoare un tânăr gangster. Clar, Neftnik e mai mult decât se spune.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …