Home Stiri Maraton de filme de Crăciun la DIVA. Din weekend

Maraton de filme de Crăciun la DIVA. Din weekend

0
0
Charles Whitley travels from 1903 to 2020 where he meets Megan Turner, a tour guide at his historic mansion, and experiences a 21st Century Christmas. Photo: Erin Cahill, Ryan Paevey Credit: ©2020 Crown Media United States LLC/Photographer: Bettina Strauss

DIVA va difuza un maraton de filme de Crăciun. Producțiile sunt programate în grila postului începând cu duminică, 24 octombrie.

Filmele de Crăciun sunt difuzate zilnic, iar în zilele de marți (de la ora 20:00), vineri (de la ora 20:00) și duminică (de la ora 16:00) sunt transmise producții în premieră.

Duminică, 24 octombrie se văd următoarele filme:

Un Crăciun sub stele (Christmas by Starlight, 2020) de la ora 16:00 – Filmul începe când avocata Annie Park (Kimberley Sustad) face un pact cu dezvoltatorul William Holt (Paul Campbell) pentru a salva cafeneau Starlight. Niciunul dintre ei nu se așteaptă să găsească mult mai mult în această colaborare ce debutează ca o relație strict profesională.

Un Crăciun regal (One Royal Holiday, 2020) de la ora 18:00 – Ce faci când o mamă și un fiu îți bat la ușă în timpul unui viscol? Îi primești în casă la adăpst. Dar ce faci când afli că cei doi fac parte din familia regală? Ei bine, Anna Jordan (Laura Osnes) le arată cum sărbătorește comunitatea sa Crăciunul și speră să îi impresioneze pe Prințul James Galant (Aaron Tveit) și pe mama sa, Regina Gabriella Galant (Victoria Clark).

Marți, 26 octombrie, de la ora 20:00, se va transmite filmul Un Crăciun în viitor (A Timeless Christmas, 2020).

Vineri, 29 octombrie, de la ora 20:00, DIVA va difuza producția Crăciun la castel (Chateau Christmas, 2020). Despre film: La insistența prietenului său, Jackson (Luke Macfarlane), celebra pianistă Margot Hammond (Merritt Patterson) acceptă să susțină recitalul de Crăciun la Castelul Neuhaus. Și astfel, pe note calde, povestea lor de prietenie se transformă.

Duminică, pe 31 octombrie, de la ora 16:00, se va transmite Crăciun în munții Blue Ridge (Blue Ridge Mountain Christmas/ Christmas Bride, 2019). Despre film: La insistența prietenului său, Jackson (Luke Macfarlane), celebra pianistă Margot Hammond (Merritt Patterson) acceptă să susțină recitalul de Crăciun la Castelul Neuhaus. Și astfel, pe note calde, povestea lor de prietenie se transformă.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …