Home Seriale TV „Mi-am ucis soțul”, o nouă miniserie franțuzească la Diva. Când va avea premiera

„Mi-am ucis soțul”, o nouă miniserie franțuzească la Diva. Când va avea premiera

0
0
Mi-am ucis soțul – Diva

Diva a anunțat că va difuza în luna februarie „Mi-am ucis soțul” (J’ai tué mon mari, 2021), o miniserie franțuzească de suspans.

Producția este realizată de Next Episode (parte din Groupe UGC) și scrisă de Sophie Dab, Rémy Silk Binisti, Lucie Fréjaville și Justine Kim Gautier, după o idee a lui Henri Debeurme (creatorul serialului Trauma).

„Mi-am ucis soțul” va debuta la Diva pe 13 februarie și cuprinde șase episoade  care vor fi difuzate duminica, câte două, de la ora 21:00. 

Miniseria franțuzească are în centru violența domestică și consecințele ei. Astfel, cele șase episoade aduc în prim-plan violența împotriva femeilor.

Care este povestea?

Actrița Erika Sainte (premiată pentru rolul principal din “Elle ne pleure pas, elle chante”) o interpretează pe Anna, victima violenței domestice de mulți ani. Antoine Gouy (a interpretat rolul lui Benjamin Ferel în “Lupin”) îl joacă pe Manuel, soțul Annei, un avocat strălucit, dar un om violent, narcisist și foarte priceput în arta manipulării. 

Serialul mizează pe suspans și acțiune, dar și pe intimitate, vorbind despre subiecte sensibile, precum fața întunecată a vieții de familie. Toate acestea duc o femeie pe punctul de a comite un rău ireparabil și să spună „Mi-am ucis soțul”.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…