Home Filme Diva difuzează filme romantice, în weekend-ul îndrăgostiților

Diva difuzează filme romantice, în weekend-ul îndrăgostiților

0
0

Special pentru weekend-ul îndrăgostiților, postul Diva va difuza patru filme romantice, producții din 2020 și 2021.

Astfel, sâmbătă (12 februarie) și duminică (13 februarie), începând cu ora 16.00, televiziunea Diva va difuza câte două filme romantice, în premieră.

Ce filme sunt în program?

Dragoste pe pârtie (Two For The Win, 2020) – sâmbătă, ora 16.00

Povestea din film este bazată pe cartea Sleigh Bells in the Snow de Sarah Morgan. În rolurile principale sunt campionul mondial de schi Justin O’Neill (Trevor Donovan) și instructorul local de schi Kayla Green (Charlotte Sullivan), prieteni din copilărie, care se revăd pe pârtie.

De altfel, actorul Trevor Donovan a practicat schi de performanță în adolescență și a fost încântat pe platourile de filmare: ”Sunt foarte entuziasmat că am avut șansa de a face asta, nu am schiat în nici un film până acum și eu am schiat toată viața mea!“.

Romanță pe râu (Riverfront Romance, 2021) – sâmbătă, ora 18.00

În prim-plan este scriitoarea Cara Durant (Tammy Gillis) care își cumpără o casă pe malul râului din orașul ei natal, căutând inspirație pentru romanul său. La scurt timp intră în scenă și inginerul Riley Evans (Morgan David Jones). 

Cum să iubești din nou (Learning to Love Again, 2020) – duminică, ora 16.00

În acest film, rolul principal este jucat de Ann Pirvu, o actriță de origine româncă. Ea joacă rolul lui Jane care, după ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, se întoarce acasă și, pe drum, decide să îl ajute pe Chris (Kjartan Hewitt), care are probleme cu mașina. În final, îl invită să petreacă Ziua Recunoștinței alături de familia ei. 

Într-un interviu pentru Harltonempire.com actrița de origine română, Ann Pirvu a declarat:

 “Ca și Jane, provin dintr-o familie foarte… implicată, să spunem, (râde). Am imigrat în Canada din România când aveam 12 ani, așa că eram patru și ne-am avut doar unul pe altul îndreptându-ne în această nouă aventură a vieții. Părinții mei sunt foarte implicați când vine vorba de viața mea, foarte înțelepți – întotdeauna o contribuție bine intenționată, dar adesea nesolicitată. Este stilul românesc! Glumesc, desigur, pentru că sunt foarte recunoscătoare pentru indiscreția lor… pardon, îndrumări (râde).”

Capsula timpului (Romancing the Birthday Girl/ Don’t Forget I Love You, 2021) – duminică, ora 18.00

În centru este povestea lui Taylor (Emilie Ullerup), care deschide o capsulă a timpului lăsată de mama sa decedată. Și aceasta nu conține o avere, ci o serie de provocări menite să o ajute să își învingă temerile. Jobs Database
Arata mai multe articole din Filme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Sezonul patru din Hudson și Rex începe la Diva

Hudson și Rex, sezonul 4, revine la Diva Hudson și Rex revine la Diva de săptămâna viitoar…