Home Grile POSTURI MARTIE la HBO. Tabu-ul lui Tom Hardy, debut la jumătatea lui martie

MARTIE la HBO. Tabu-ul lui Tom Hardy, debut la jumătatea lui martie

0
0

00_taboo_101_01Serialele lunii martie la HBO. Lansat inițial pe platforma online, serialul Tabu, cu Tom Hardy în rol principal, va fi difuzat de luna aceasta și la HBO. Producția este programată din 17 martie, în fiecare vineri, de la ora 20.00.

PaginadeSeriale prezintă în continuare principalele seriale din grilele HBO, HBO3 și Cinemax, din luna martie

Tabu/Taboo (8 episoade), la HBO: din 17 martie, în fiecare vineri, de la 20:00 (serialul este și pe HBO GO)

Această miniserie suprarealistă îl urmărește pe James Keziah Delaney, un aventurier, care se întoarce la Londra din Africa. După ce moștenește imperiul de transport al tatălui său, se trezește într-o confruntare cu East India Company.

James Keziah Delaney (Tom Hardy) este un bărbat care a fost până la capătul lumii și s-a întors complet schimbat. Considerat mort mult timp, revine acasă în Londra din Africa în 1814 ca să moștenească ceea ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său și să-și refacă viața. Dar moștenirea tatălui este o avere otrăvită și, având dușmani care se ascund peste tot, James trebuie să navigheze prin teritorii din ce în ce mai complexe ca să evite propria condamnare la moarte. Înconjurat de conspirații, crimă și înșelăciune, un mister întunecat al familiei se desfășoară într-o poveste volatilă de dragoste și trădare.
Serialul este creat de Steven Knight alături de Tom Hardy și Chips Hardy, iar producători executivi sunt Ridley Scott, Steven Knight și Tom Hardy.

Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies (7 episoade), la HBO: în fiecare luni, de la 04:00 și 20:00 (disponibil pe HBO GO)

04_big_little_lies_06Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley interpretează rolurile principale în miniseria HBO, o dramă despre trei mame din nordul Californiei ale căror vieți aparent perfecte se destramă până se ajunge la crimă.
Bazată pe bestsellerul cu același nume și cu interpretări din partea unor actori de top de la Hollywood, miniseria “Big Little Lies” este o dramă a cărei acțiune se petrece în Monterey, California.

Totul începe cu o crimă suspicioasă de la un eveniment de strângere de fonduri de la o școală elementară.

Deși, inițial, victima și agresorul sunt învăluiți în mister, este posibil ca această crimă să fi fost provocată de rivalitățile și secretele a trei mame: casnica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), care este geloasă pe soția mai tânără a fostului ei soț, Celeste Wright (Nicole Kidman), cea mai bună prietenă a lui Madeline, o fostă avocată corporatistă cu un mariaj aparent perfect cu un bărbat mai tânăr (Alexander Skarsgard), și Jane Chapman (Shailene Woodley), o mamă singură cu un trecut întunecat, pe care Madeline și Celeste o iau sub aripa lor protectoare. Povestea se întinde pe șapte episoade tensionate și subversive, dezvăluind cum fiecare femeie avea ceva de ascuns înainte de tragedie.

Girls VI/ Fetele – VI (10 episoade), la HBO: în fiecare luni, de la 05:00 și 21:00 (disponibil pe HBO GO)

00_girls_603_02Al șaselea și ultimul sezon al serialului de comedie creat de scriitoarea/ regizoarea/ actrița Lena Dunham despre viețile unor prietene din New York.

Lena Dunham interpretează rolul principal în al șaselea, și ultimul, sezon din “Fetele”. Serialul HBO prezintă umilințele și succesele unui grup de prietene de douăzeci și ceva de ani din New York. Sezonul 6 începe la șase luni de la finalul sezonului 5. Hannah se bucură de un nou succes ca scriitoare după ce sezonul trecut a participat la “The Moth” și a primit o sarcină care ar putea să-i schimbe dramatic viața.

Marnie este acum într-o relație cu Ray (Alex Karpovsky) și vrea să-și păstreze independența după divorțul de Desi, însă acțiunile ei se transformă în egocentrism și e posibil să îi afecteze actuala relație. Jessa și Adam formează acum un cuplu și vor să înceapă un proiect creativ în care să-și canalizeze pasiunea, iar asta ar putea da naștere unor dispute. Shoshanna se află pe drumul cel bun din punct de vedere profesional, însă, pe plan personal, realizează că e posibil ca prieteniile ei să o tragă înapoi. Ultimul sezon al serialului “Fetele”, format din 10 episoade, marchează un moment bun pentru închiderea unor capitole și deschiderea altora.

Crashing/ Punct și de la capăt (8 episoade), la HBO: în fiecare luni, de la 05:30 și 21:30 (disponibil pe HBO GO)

00_crashing_102_02Creat de Pete Holmes, care și joacă în el, acest serial HBO cu episoade de jumătate de oră prezintă viața unui actor de stand-up a cărui viață se transformă într-un dezastru, forțându-l să își reevalueze prioritățile.

“Crashing”, care îi are ca producători executivi pe Judd Apatow și Pete Holmes și este ușor inspirat din experiențele personale ale lui Holmes în stand-up, prezintă viața unui comediant aspirant pe nume Pete (Holmes). Acesta află că soția lui, Jessica (Lauren Lapkus), îl înșală, iar asta îl împinge să se mute în New York pentru a-și urma visul, acela de a deveni comediant.

Aruncat în mijlocul unui oraș care nu e pentru cei slabi de înger, Pete află câteva lecții dure despre viață și comedie, întâlnind pe parcurs tot felul de talente din stand-up, de la cinicul guru Artie Lange la excentricul T.J. Miller și binevoitoarea Sarah Silverman si mulți alții. În timp ce doarme pe canapelele altor oameni și încearcă șă-și câștige existența, Pete găsește bunătatea în locuri neașteptate, transformându-se într-o persoană care acceptă haosul vieții. O scrisoare de dragoste pentru stand-up, “Crashing” este un serial despre descoperirea umorului, a frumuseții și a grației pe scena comediei din New York.

Ash vs Evil Dead II./ Ash împotriva răului – II (10 episoade), la Cinemax: în fiecare sâmbătă, de la 21:00 (ambele sezoane sunt disponibile pe HBO GO)

Ash vs Evil Dead Season 2 2016Ash este vânătorul de monștri care, timp de 30 de ani, a evitat responsabilitatea, maturizarea și terorile răului. Când o ciumă Deadite amenință să distrugă omenirea, Ash este obligat să își înfrunte demonii – personali și literali.
Serialul “Ash vs. Evil Dead” este mult așteptata urmare a clasicului film de groază “The Evil Dead”. Bruce Campbell reia rolul lui Ash, un cuceritor care îmbătrânește și un vânător de monștri care și-a petrecut ultimii 30 de ani evitând responsabilitatea și maturizarea. Când o molimă amenință distrugerea omenirii, Ash este obligat să-și înfrunte în sfârșit demonii – pe cei proprii și pe cei propriu-ziși. Destinul nu are de gând să-i dea drumul neașteptatului erou din gheara maleficului.

Alături de Bruce Campbell, în film mai joacă Lucy Lawless, care o interpretează pe Ruby, o figură misterioasă care crede că Ash este cauza originii răului; Ray Santiago este Pablo Simon Bolivar, un imigrant idealist care devine partenerul loial al lui Ash; iar Dana DeLorenzo este Kelly Maxwell, o tânără rebelă care încearcă să-și evite trecutul.
În sezonul al doilea, Ash pleacă din Jacksonville și se întoarce în orășelul lui natal, Elk Grove, Michigan. Acolo, o confruntă pe Ruby. Foștii dușmani formează o alianță în timp ce Elk Grove devine nucleul răului.

KU’DAMM 56 (3 părți), la Cinemax: din 6 martie, în fiecare luni, de la 21:00

În Berlinul din anii 1950, Caterina conduce o școală de dans prestigioasă. Cea mai mare preocupare a ei este să-și mărite cele trei fiice, Monika, Eva și Helga, cu domni respectabili. Dar nu a luat în vedere și pasiunea Monikăi pentru rock’n’roll.

Caterina Schöllack conduce o școală de dans în Berlin în 1956. Scopul ei este de a le face celor trei fiice ale sale, Monika, Eva și Helga, cel mai bun cadou și tinerele femei sunt ținute din scurt. Cele trei surori fac tot ce pot pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor mamei lor și convențiilor înăbușitoare. Nu este fără un preț, însă, și când Monika descoperă rock’n’roll-ul, descoperă și curajul de a se revolta și încearcă să își găsească propriul drum în viață.

Modern Family VIII/ O familie modern – VIII (22 episoade), la HBO3: în fiecare vineri, de la 21:30

Serialul “O familie modernă” prezintă clanul Pritchett-Dunphy-Tucker. Împreună, aceste trei familii oferă o perspectivă sinceră și deseori amuzantă asupra familiei moderne.

Vacanța de vară duce familia Dunphy în New York; Mitch, Cam și Lily merg în Midwest, iar Jay, Gloria, Manny și Joe ajung în Juarez, Mexic. După care clanul Pritchett-Dunphy-Tucker se reunește în premiera sezonului 8 de Ziua Tatălui. În următoarele episoade, în timp ce Claire încearcă să mențină ordinea în companie, Phil începe să se bucure de mai multe hobby-uri. Afacerea Gloriei cu sosul picant începe să-și ia avânt, iar Mitch și Cam continuă să vadă o paradă de invitați interesanți la etajul superior închiriat și, în același timp, încearcă să facă față fetei lor, Lily, care crește.

Între timp, Haley își schimbă slujba și o ia pe un nou drum, concentrându-se pe carieră în încercarea de a-și echilibra viața romantică, iar Alex învață să mențină echilibrul în viața ei de la Caltech. Manny și Luke simt presiunea apropierii facultății. Episoadele cu Halloween-ul și Revelionul vor puncta un sezon care continuă să prezinte evoluția acestei familii mari și amestecate, oferindu-ne o perspectivă sinceră și deseori amuzantă asupra familiei moderne.

Animals II/ Animale – II (10 episoade), la HBO3: din 24 martie, în fiecare vineri, de la 23:00 (va fi disponibil pe HBO GO)

00_animals_201_01“Animale” este un serial animat de comedie cu un porumbel îndrăgostit, șobolani petrecăreți, doi cai care se plimbă prin Central Park și o mulțime de alți cetățeni non-umani care trăiesc în ecosistemul unic și neplăcut al New York-ului.
Creat de Phil Matarese si Mike Luciano, “Animale” este un serial animat de comedie pentru adulți despre creaturile care trăiesc în ecosistemul unic și neplăcut al New York-ului. Fie că e vorba de porumbei, șobolani, gândaci sau cai, fiecare episod prezintă viața de zi cu zi a unei specii și demonstrează că problemele și gândurile lor nu sunt atât de diferite de ale noastre.

Maratoane la HBO3 în fiecare sâmbătă

The Young Pope/ Tânărul papă – 11 martie, de la ora 20:30 (10 episoade)
Six/Șase – 18 martie, de la ora 21:00 (8 episoade)
Mamon – 25 martie, de la ora 21:00 (6 episoade)Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…