Home Seriale TV Când începe iSerialul Happy Channel, filmat integral cu telefonul mobil

Când începe iSerialul Happy Channel, filmat integral cu telefonul mobil

0
0

criss-vlad„Când mama nu-i acasă”, serial filmat integral cu telefonul mobil, va avea marea premieră pe 13 martie, de la 19:45, pe Happy Channel.

Postul va difuza în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, câte un miniepisod de aproximativ 15 minute, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune.

Din distribuția serialului de pe Happy Channel fac parte: Carmen Tănase, Virginia Rogin, Ioana Ginghină, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Mihai Cernea (Bubu), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru.

iSerialul prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani. Povestea începe când Miruna, Victor și Radu sunt într-o perioadă în care fiecare este nemulțumit de viața lui. Miruna și Radu au visuri comune, iar Victor e blazat și nu prea știe ce își dorește să facă în viață.

Emil (Andreas Petrescu) este tatăl Mirunei, un director de bancă foarte ocupat cu serviciul, care nu se implică în educația copiilor. Buni (Carmen Tănase) este bunica Mirunei, care vine tocmai de la Botoșani să stea cu nepoata ei, în Capitală.

Geanina (Ioana Ginghină) este mama lui Victor, o mamă singură, dornică să-și refacă viața sentimentală, iar Zorica (Virginia Rogin) este o ghicitoare cu har, care citește în palmă ca nimeni alta.

Miky Goga (Bubu) conduce o fabrică de vedete, are o viață complicată, trăiește intens și la maxim. Mirciulică (Silviu Mircescu) este o bomboană “dementă” de băiat, care frânge inimile celor care îl întâlnesc. Emma (Tatiana Șelaru) este o tânără determinată și atrăgătoare, care face orice pentru a-și atinge scopurile. Lora (Ada Dumitru) este chelneriță într-un bar. Îi place să fie admirată, iubită și întreținută.

Detalii despre cum a fost filmat iSerialul Când mama nu-i acasă, AICI

Actori iSerialul Când mama nu-i acasă

Carmen Tănase – Buni
Virginia Rogin – Zorica
Ioana Ginghină – Geanina
Cristina Ciobănașu (Criss) – Miruna
Vlad Gherman – Victor
Rapha Tudor – Radu
Andrea Petrescu – Emil
Mihai Cernea (Bubu) – Miki Goga
Silviu Mircescu – Mirciulică
Tatiana Șelaru – Emma
Ada Dumitru – LoraJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…