Home #3Seriale #3Seriale. Nadina Câmpean, Antena 3: Am început anul cu un serial de la care nu am avut așteptări, dar care s-a dovedit o surpriză uriașă

#3Seriale. Nadina Câmpean, Antena 3: Am început anul cu un serial de la care nu am avut așteptări, dar care s-a dovedit o surpriză uriașă

0
0

poza-nadinaNadia Câmpean, de la Antena 3, a vorbit pentru PaginadeSeriale, despre trei seriale care i-au plăcut și pe care le-ar recomanda. Ea vorbește și de „un serial de la care nu am avut deloc așteptări, dar care s-a dovedit a fi o surpriză uriașă”. Despre ce este vorba, în continuare.

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

1. The Young Pope (HBO)

the-young-pope---first-official-photo---copyright-sky,-hbo,-wildside-201..._tb900Am început anul în forță, savurând fiecare episod din “The Young Pope””, un serial de la care nu am avut deloc așteptări, dar care s-a dovedit a fi o surpriză uriașă. Am vrut să-i dau o șansă pentru Jude Law și am ajuns depedentă de el de la al doilea episod. Măreția divinității, prezența ispitelor la tot pasul și lupta interioară a unui personaj fascinant te determină să nu te mai dezlipești de HBO Go și să îți dorești să vezi cât mai repede ce se întâmplă în următorul episod. Am crezut mereu că Jude Law poate mai mult, că nu este doar acel actor frumușel cunoscut pentru aventuri cu femei fatale. Acum cred că a prins rolul vieții lui și sper ca “aventura asta să nu se încheie acum, odată cu cel de-al doilea sezon.

2. The Crown (Netflix)

 1280_the_crown_netflix_trailerO minune de serial! A fost plăcerea mea supremă în perioada Crăciunului și mi-ar fi plăcut să fie “a neverending story”. M-au fascinat întotdeauna poveștile familiilor regale, în special cea a Marii Britanii, iar “The Crown” reușește să te poarte în timp, să fii parte din acele evenimente și să cunoști oameni care au scris istoria: de la fermecătoarea Regina Elisabeta, impecabil interpretată de Claire Foy, până la durul lider Winston Churchill.

E interesant să vezi cum se formează o regină, dar și cum e să trăiești în umbra surorii tale o viață întreagă. Așa am descoperit-o pe Margaret, interpretată de Vanessa Kirby, un personaj extrem de interesant. Există controverse legate de cât e mit, cât e realitate, însă cert e că firul epic respectă evenimentele și e o bună lecție de istorie, învățată în cel mai plăcut mod cu putință.

Se spune că e cea mai scumpă producție Netflix și că succesul a fost peste așteptări. Din fericire, acum, la finalul primului sezon, producătorii au anunțat că se vor filma încă cinci sezoane. Ce-i drept, sunt atât de multe povești nespuse încât era păcat ca totul să se sfârșească aici!

3. The Fall (Netflix)

the-fallE al treilea an în care aștept cu nerabdare fiecare zi de miercuri pentru un nou episod “The Fall”. E un serial atipic, filmat în Irlanda de Nord, care spune povestea unui criminal în serie, capturat și analizat psihologic de nimeni alta decât Gillian Anderson. Trei sezoane, excepționale toate trei, în care atât criminalul, cât și detectivul joaca rolul de vânător, fini cunoscători ai psihologiei adversarului. Este un serial lipsit de dinamica filmelor de Hollywood, dar cu o regie excepțională, trăirile fiind atât de puternice încât devii parte din poveste. Și mai trebuie remarcat un lucru. Jamie Dornan, actorul principal, joacă impecabil, fără a avea vreo legătură cu penibilul rol al lui Christian Grey. Încă e un mister pentru mine, cum un actor care promite atât de mult se poate compromite jucând într-un film de mâna a doua.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale. Andreea Ibacka și trei seriale care i-au plăcut: „revelația momentului trebuie să fie Stranger Things”

#3Seriale de la Cristina Bazavan

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM despre trei seriale care i-au plăcut: două comedii și un thriller

#3Seriale. Horia Ghibuțiu și trei titluri pe care le recomandă

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră” despre seriale: Aș spune, ca la vinuri, “2016 a fost un an foarte bun pentru seriale”

#3Seriale. Dan Negru: Sunt mare fan de seriale americane și sunt dezamăgit ca piața de TV din România nu le-a descoperit

#3Seriale. Paul Ipate și trei seriale care-i plac

#3Seriale. Smiley, despre serialele care i-au plăcut: „Au subiecte interesante și scenarii foarte bune”

#3Seriale. Dobro: Am un tezaur de seriale fără de care, practic, nu pot trăi în viața mea de binge watcherJobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…