Home Seriale TV Luna decembrie pe SkyShowtime. Francizele Nașul, Indiana Jones, Misiune imposibilă și Transformes

Luna decembrie pe SkyShowtime. Francizele Nașul, Indiana Jones, Misiune imposibilă și Transformes

0
0

Petru că decembrie este luna de petrecut cât mai mult timp în casă, în fața televizorului, platforma de streaming propune, pe lângă o serie de producții noi, și francize cu producții celebre numai bune de binging.

Indiana Jones, Nașul, Misiune Imposibilă și Transformers sunt câteva din francizele celebre de pus pe lista de (re)urmărit.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare titlurile lunii decembrie, pe platforma de streaming SkyShowtime.

Lawmen: Bass Reeves, din 18 decembrie

Lawmen: Bass Reeves va da viață legendarului om al legii și bandiților din estul Sălbatic. Reeves (David Oyelowo), cunoscut drept cel mai mare erou de frontieră din istoria Americii, a lucrat în perioada post-reconstrucție ca fițer federal pe teritoriul indian, capturând peste 3.000 dintre cei mai periculoși criminali fără să fie vreodată rănit.

Lawmen: Bass Reeves este un serial antologic cu iterații viitoare, care va prezenta alți oameni ai legii și bandiți emblematici care au influențat istoria.

Smothered, din 18 decembrie

Sammy este o tânără independentă care s-a săturat să apeleze la aplicațiile de dating, iar Tom este un bărbat cu inima bună, care are și el un anume trecut. Cei doi străini se întâlnesc și între ei apare o atracție puternică în timp ce cântă, amețiți, întrun club de karaoke. După ce sunt de acord să aibă o aventură fără obligații, relația lor se complică din cauza sentimentelor tot mai puternice care pun stăpânire pe ei. Sammy află curând că există o altă femeie în viața lui Tom… fiica lui de șase ani. Smothered este o comedie romantică nu tocmai obișnuită despre două
lumi care se ciocnesc în punctul unde dragostea înflorește, dar tensiunea întâlnirilor moderne persistă.

Book Club: The Next Chapter, film, din 11 decembrie

Superstarurile legendare Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen și Mary Steenburgen se reunesc în Book Club: The Next Chapter. În continuarea mult așteptată le reîntâlnim pe cele mai bune prietene, Diane (Keaton), Vivian (Fonda), Sharon (Bergen) și Carol (Steenburgen) în timp ce își duc clubul de carte în Italia pentru o călătorie unică în viață. În film mai joacă
Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini cu Andy Garcia și Don Johnson. Bill Holderman revine ca regizor.

Transformers: Ascensiunea bestiilor, film, din 15 decembrie

Transformers: Ascensiunea bestiilor transportă audiența într-o aventură în jurul lumii cu Autoboții, în anii ‘90, și lansează o nouă facțiune de Transformers – Maximalii – care li se alătură ca aliați în lupta pentru planetă. În regia lui Steven Caple Jr., cu Anthony Ramos și Dominique Fishback în rolurile principale.

Furios și iute X, din 23 decembrie

Franciza de succes Fast and Furious apasă pedala de accelerație până la noi limite, cu ultimul capitol din serie, realizat de regizorul de blockbustere Louis Leterrier (The Transporter). Cea mai nouă producție de acțiune va ajunge la destinații de pe întreg globul, având în rolurile principale o mare
parte a distribuției originale, inclusiv Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Sung Kung, Charlize Theron, Tyrese Gibson, Chris (Ludacris) Bridges, plus Jason Momoa și Daniela Melchior.

Moșul cel rău, disponibil deja

Cu Billy Bob Thornton, Tony Cox și Lauren Graham, Moșul cel rău îi prezintă pe infractorii Willie și Marcus în timp ce se deghizează în Moș Crăciun și spiridușul său, călătorind prin țară și oprindu-se la centrele comerciale mari. Problema este că Willie nu suportă copiii și face tot ce poate pentru a nu fi concediat. Totul merge conform planului, până când cei doi întâlnesc un băiețel introvertit de 8 ani, care crede că Willie este adevăratul Moș Crăciun. Băiatul reușește să-i trezească simpatia lui Willie, care, pe parcurs, începe să simtă ceva care seamănă vag cu spiritul Crăciunului.

Cum a furat Grinch Crăciunul, de dr. Seuss

Este răutăcios, verde și nu-i place deloc sezonul Crăciunului. Jim Carrey joacă rolul personajului principal în această adaptare a poveștii clasice pentru copii, scrisă de Dr. Seuss. În vârful muntelui Crumpet, Grinch îi observă pe locuitorii din Whoville, pregătindu-se cu bucurie pentru a sărbători Crăciunul. Decide că s-a săturat de atâta fericire și conspiră să fure Crăciunul de la Whoville! Un film fascinant, nominalizat pentru
decoruri și caștigător al premiului Oscar pentru machiaj, care surprinde perfect aspectul inconfundabil al lumii lui Dr. Seuss. Un veritabil clasic de vacanță!

Vacanța

Cameron Diaz și câștigătoarea premiului Oscar Kate Winslet interpretează rolurile a două femei care au supraviețuit unor crize grave în dragoste, chiar înainte de sărbători. Disperate după o schimbare de peisaj, ele fac schimb de case și călătoresc în direcții diferite (Diaz la Londra, Winslet la Los Angeles). Fiecare se trezește singură într-un oraș necunoscut, dar niciuna nu rămâne așa pentru mult timp. Distribuția îi include și pe Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Ed Burns și Rufus Sewell. De la scenarista și regizoarea Nancy Meyers.

Crăciun alb

Crăciun alb spune povestea romantică și plină de umor a lui Bob Wallace și Phil Davis (Bing Crosby și Danny Kaye), doi prieteni din armată care, după
război, au pus bazele unei echipe într-o comedie muzicală de succes, iar acum sunt cei mai tari de pe Broadway. În timp ce se află pe drum în Florida, vedetele întâlnesc două cântărețe în devenire, Betty și Judy (Rosemary Clooney și Vera-Ellen). În ciuda unor complicații romantice între cupluri, totul se termină cu bine când, în Ajunul Crăciunului, primesc recenzii excelente pentru spectacol și zăpada atât de necesară.

Franciza Indiana Jones

În Indiana Jones și Căutătorii arcei pierdute, Indy (Harrison Ford) și fosta sa iubită, pasionala Marion Ravenwood (Karen Allen) se feresc de capcane, se luptă cu naziștii și fug de șerpi, în incredibila lor aventură în jurul lumii, în căutarea legendarului Chivot al Legământului. Trăiește suspans după suspans, descoperind aventura cu unicul și irepetabilul Indiana Jones.
Titluri disponibile:
· Indiana Jones și Căutătorii arcei pierdute
· Indiana Jones și templul blestemat
· Indiana Jones și Ultima cruciadă
· Indiana Jones și regatul craniului de cristal

Franciza Misiune: Imposibilă

Tom Cruise joacă rolul lui Ethan Hunt, un agent secret căruia i se înscenează moartea echipei sale de spionaj. Fugind de asasinii guvernamentali, pătrunzând în cel mai impenetrabil seif al CIA, agățându-se de acoperișul unui tren în viteză, Hunt zboară ca un glonț pentru a fi cu un pas înaintea urmăritorilor săi… și se apropie tot mai mult de descoperirea adevărului șocant.

Titluri disponibile:
· Misiune: Imposibilă
· Misiune: Imposibilă II
· Misiune: Imposibilă III
· Misiune: Imposibilă – Ghost Protocol
· Misiune: Imposibilă. Națiunea Secretă
· Misiune: Imposibilă. Declinul

Franciza Nașul

De la cel mai bine vândut roman al lui Mario Puzo până la succesul de box-office, moștenirea sa influentă dăinuie până în zilele noastre. Cu Marlon Brando într-o interpretare câștigătoare de Oscar, ca patriarh al familiei Corleone, această primă ediție din saga celor trei prezintă portretul dramatic al ascensiunii pierderii puterii a clanului sicilian în America. Punând în echilibru angajamentul lui Corleone față de familie și sordida afacere criminală în care sunt implicați, filmele prezintă interpretările care i-au făcut celebri pe Al Pacino, James Caan, Talia Shire, Diane Keaton și Robert Duvall.

Titluri disponibile:
· Nașul
· Nașul II
· Epilogul seriei Nașul, de Mario Puzo: Moartea lui Michael Corleone

Franciza Transformers

De la regizorul Michael Bay vine primul film Transformers: o bătălie palpitantă între eroicii Autoboți și maleficii Decepticons. Când lupta lor legendară ajunge pe Pământ, singurul lucru care se află între Decepticons și puterea supremă este o idee a tânărului Sam Witwicky (Shia LaBeouf). Neștiind că el este ultima șansă de supraviețuire a omenirii, Sam și Bumblebee, robotul său deghizat într-o mașină, se află într-o cursă zguduitoare împotriva unui inamic cum nu a mai văzut cineva până acum. Produs executiv de Steven Spielberg.

Titluri disponibile:
· Transformers
· Transformers: Răzbunarea celor învinși
· Transformers 3
· Transformers: Exterminarea
· Transformers: Ultimul cavaler
· Bumblebee
· Transformers: Ascensiunea bestiilorJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…