Home Grile POSTURI Un nou serial exclusiv la DIVA, începând din 2 ianuarie. Despre ce este vorba în noua producție Sullivan’s Crossing (Proiect Special)

Un nou serial exclusiv la DIVA, începând din 2 ianuarie. Despre ce este vorba în noua producție Sullivan’s Crossing (Proiect Special)

Comments Off on Un nou serial exclusiv la DIVA, începând din 2 ianuarie. Despre ce este vorba în noua producție Sullivan’s Crossing (Proiect Special)
1

Când vrei să pui punct și să o iei de la capăt. Televiziunea DIVA aduce o nouă poveste dramatică, plină de profunzime, în premieră în România.

De la producătorii serialului de succes Virgin River, DIVA aduce serialul Sullivan’s Crossing, o adaptare a seriei de romane bestseller scrisă de Robyn Carr.

Serialul va debuta pe 2 ianuarie, de la ora 20.00, în fiecare marți fiind difuzate câte două episoade.

Producția o are în rol principal pe Morgan Kohan (Transplant, When Hope Calls) în rolul eroinei, Maggie Sullivan. Alături de ea mai sunt și doi actori cunoscuți din serialul de succes Fetele Gilmore (Gilmore Girls), Scott Patterson (Luke) în rolul tatălui ei, Sully Sullivan și Chad Michael Murray (Tristan).

Lumea lui Maggie Sullivan este dată peste cap, așa că aceasta decide să-și pună temporar pe pauză viața și cariera de medic neurochirurg din Boston, dar și pe iubitul ei, Andrew (Allan Hawco) pentru a se refugia în pitoreasca zonă de camping Sullivan’s Crossing (din Nova Scotia, Canada) unde a copilărit.

Ea decide totodată și să reia legătura cu tatăl ei, Sully Sullivan, deși relația lor s-a răcit cu mult timp în urmă.

Maggie nu și-a mai văzut casa și tatăl din vara în care a împlinit 15 ani, iar relația dintre ei a avut de suferit din acestă cauză. În plus, Maggie nu și-a iertat niciodată tatăl, care nu a vrut să mai facă parte din viața ei după ce a divorțat de mama ei.

Maggie revine în Sullivan’s Crossing și încearcă să reia legătura cu foștii prieteni și să accepte prezentul complicat și trecutul dureros.

Dar Maggie nu este singura care are probleme. Reîntoarcerea ei destabilizează echilibrul iar Sully este complet dat peste cap de amintiri și sentimente pe care le ignoră de mult timp.

Prima dată când Maggie îl întâlnește pe Cal Jones (Chad Michael Murray), un tip misterios care îl ajută pe tatăl ei la magazinul din zona de camping, cei doi nu se înțeleg deloc. Dar, în timp, Maggie începe să-l simpatizeze pe Cal ceea ce complică și mai mult lucrurile pentru că va trebui să aleagă între viața ei din Boston și cea din Sullivan’s Crossing.

În distribuție mai apar în roluri secundare actorii: Tom Jackson (Outlander/Străina), Andrea Menard (Blackstone), Lindura (Ghosts), Amalia Williamson (Northern Rescue), Reid Price (The Sinner/Păcatul), Allan Hawco (Republic of Doyle/Legea lui Doyle), Lynda Boyde (Virgin River), Peter Outerbridge (Designated Survivor/ Președinte de rezervă) și Lauren Hammersley (Orphan Black).

Serialul “Sullivan’s Crossing” este disponibil din 2 ianuarie în exclusivitate la DIVA, cu câte două episoade în fiecare marți de la ora 20:00. Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…