Home Stiri REVIEW. Am văzut un episod Sullivan’s Crossing, care începe exclusiv la DIVA, despre un mic orășel din Canada și poveștile captivante ale oamenilor din comunitate

REVIEW. Am văzut un episod Sullivan’s Crossing, care începe exclusiv la DIVA, despre un mic orășel din Canada și poveștile captivante ale oamenilor din comunitate

Comments Off on REVIEW. Am văzut un episod Sullivan’s Crossing, care începe exclusiv la DIVA, despre un mic orășel din Canada și poveștile captivante ale oamenilor din comunitate
0

Cum este noul serial Sullivan’s Crossing, care începe exclusiv la Diva, pe 2 ianuarie? Ne-am uitat în exclusivitate la un episod (pus la dispoziție de Diva) și venim cu primele impresii despre producție.

De notat că serialul este foarte “proaspăt”: a fost lansat anul acesta în Statele Unite, cu actori pe care siguri îi veți recunoaște din producții precum Fetele Gilmore (interpretul lui Luke e unui dintre ei).

Înainte de primele păreri, câteva date despre noul serial:

Sullivan’s Crossing, o adaptare a romanelor bestseller semnate de Robyn Carr, este noua producție care poate fi urmărită pe DIVA începând din 2 ianuarie, marțea, în porții de câte două episoade, de la ora 20:00. Primul sezon are 10 episoade, dar serialul nu se oprește aici: se lucrează intens la sezonul al doilea.

Serialul Sullivan’s Crossingare în spate producătorii unui alt serial de gen, care a fost un super succes (Virgin River), tot o adaptare a unor romane semnate de Robyn Carr. Am văzut și noi primul episod din Sullivan’s Crossing – pus la dispoziția PaginadeSeriale.ro de echipa DIVA – și putem spune că, dacă ți-a plăcut Virgin River, cu siguranță vei iubi și Sullivan’s Crossing!

Acțiunea serialului se desfășoară într-un superb peisaj din Canada, pe coasta stâncoasă a Noii Scoții, într-un orășel pitoresc clasic: Timberlake. Eroina, Maggie (Morgan Kohan), un neurochirurg sclipitor și pasionat de meserie, decide să-și pună pe pauză viața din Boston, după o dezamăgire profesională.

Ea alege să se refugieze în Sullivan’s Crossing (zona de camping din Timberlake), locul unde a copilărit și pe care l-a părăsit împreună cu mama ei, când avea 15 ani, lăsându-și în urmă prietenii și un tată de care s-a înstrăinat total – Sully (Scott Patterson).

Maggie încearcă acum să refacă relația cu tatăl ei, dar și cu oamenii de care odinioară era legată, printre care cea mai bună prietenă de-ale ei. Întoarsă acasă după o absență atât de lungă, Maggie descoperă un tată care o primește cu răceală, care pare că nu știe cum să se apropie de fiica lui și căruia îi este teamă.

Inițial el îi propune să locuiască într-una dintre căsuțele din campingul pe care îl deține, însă ea vrea să stea din nou în casa copilăriei. Acolo își găsește camera intactă, ca la 15 ani, atunci când a plecat de acasă alături de mama ei, iar Maggie se întreabă dacă Sully a făcut asta în amintirea ei sau dacă a fost prea zgârcit ca să o renoveze.

În ciuda relaționării cu dificultate cu fiica lui, Sully (care deține campingul Sullivan’s Crossing) este iubit de toți cei din comunitate pentru că are un suflet nobil și sare mereu în ajutor atunci când este nevoie. Deși nu vorbește mult, are abilitatea uimitoare de a construi conexiuni cu toți cei pe care îi întâlnește.

Revenirea în orașul natal o pune pe Maggie în fața unei noi provocări: prezența la fața locului a unui tip misterios, Cal (Chad Michael Murray), care îl ajută pe tatăl ei și de care eroina începe să se apropie.

Sullivan’s Crossing pare să se încadreze în tiparul clasic al dramelor dintr-un oraș mic, cu o poveste captivantă, personaje diverse, bine conturate și o comunitate care joacă un rol important. Din perspectivă tematică serialul abordează subiecte precum relațiile familiale și împăcarea cu trecutul. Elementele clasice ale dramei romantice sunt și ele prezente: de la întâlnirea antagonistă a protagoniștilor, până la dezvoltarea treptată a relațiilor.

Distribuția are trei personaje centrale: Maggie (Morgan Kohan), Cal (Chad Michael Murray, care l-a jucat pe Tristan în Fetele Gilmore) și Sully Sullivan (Scott Patterson, devenit celebru pentru rolul lui Luke din același Fetele Gilmore)

Printre locuitorii orășelului cu care vom face cunoștință se mai numără: Connie (Lauren Hammersley), care conduce stația de pompieri și echipa de intervenție, ajutorul ei – Rafe (Dakota Taylor) și fiul ei – Jackson (T. Thomason), prezentat drept expert în cățărări. Un alt personaj care ne atrage atenția este Lola, mereu dornică să-i atragă atenția lui Cal și care vede în Sully o figură paternă. De aceea prezența lui Maggie în orășelul lor devine o amenințare pentru Lola.

În serial mai apar, în roluri secundare, actorii: Tom Jackson (Outlander/Străina), Andrea Menard (Blackstone), Lindura (Ghosts), Amalia Williamson (Northern Rescue), Reid Price (The Sinner/Păcatul), Allan Hawco (Republic of Doyle/Legea lui Doyle), Lynda Boyde (Virgin River), Peter Outerbridge (Designated Survivor/Președinte de rezervă) și Lauren Hammersley (Orphan Black).

Interesantă este și relația actorilor principali cu propriile personaje. Scott Patterson a povestit într-un interviu că se regăsește cu totul în rolul pe care îl joacă. „Absolut tot ce mi se întâmplă în acest serial am experimentat și în viața reală. Îl știu pe Sully. Am fost acolo. Știu ce gândește. Știu ce simte. Știu de ce e acolo”, a mărturisit cu sinceritate actorul.

Și pentru Chad Michael Murray, care îl joacă pe Cal Jones, povestea serialului atinge o coardă sensibilă. El provine la rândul său dintr-o familie destrămată: mama l-a părăsit pe când avea doar 10 ani, iar el și cei patru frați au rămas în grija tatălui. „Acest serial este o călătorie de vindecare”, a mărturisit Murray.

Sullivan’s Crossing va fi difuzat în exclusivitate la DIVA, din 2 ianuarie, câte două episoade fiind programate de la ora 20:00, în fiecare marți.

Descoperiți mai multe informați despre serialele DIVA, aici: https://www.facebook.com/divaromaniaJobs Database
Arata mai multe articole din Stiri
Comments are closed.

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…