Home Seriale TV Jurământul, un nou serial la AXN. Sean Bean din Game of thrones sau Katrina Law din Arrow, în distribuție

Jurământul, un nou serial la AXN. Sean Bean din Game of thrones sau Katrina Law din Arrow, în distribuție

0
0

AXN aduce un nou serial de acțiune în ultima lună de vară: Jurământul (The Oath), cu artistul „50 Cent” între producători.

Primul sezon debutează pe 3 august. Vor fi câte trei episoade în fiecare luni seară, de la ora 21:00.

Sezonul doi începe pe 24 august.

Din distribuție fac parte nume ca Sean Bean (Game of thrones, Lord of the rings), Ryan Kwanten (True Blood), Katrina Law (Arrow), Cory Hardrict (S.W.A.T), Christina Milian (Falling Inn Love) și Arlen Escarpeta (Whitney). 

Bazat pe o poveste reală, „Jurământul” este o dramă de acțiune, cu Anne Clements (StartUP) și Curtis „50 Cent” Jackson – producători executivi.

Serialul, creat de Joe Halpin (Chicago P.D., Hawaii Five-0), explorează lumea bandelor din cadrul poliției din Los Angeles, cei care se presupune că au făcut un jurământ de a proteja cetățenii.

În același timp, prezintă într-o altă lumină grupările secrete și corupte în care e aproape imposibil să intri – doar câțiva reușesc – dar odată intrați, membrii vor face tot ceea ce este necesar pentru a se apăra de dușmanii din exterior și chiar din rândurile lor.

Primul sezon îi aduce pe „Corbi” (The Ravens) și încercarea lor de a se elibera de datoria pe care o au față de un cartel de droguri.

Semnificația familiei și răscumpărarea greșelilor din trecut sunt printre temele abordate în sezonul doi, care găsește personajele pe un nou drum – cel al luptei cu proprii demoni.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. George Clooney, regizor și protagonist în filmul The Midnight Sky. Unde se vede?

VIDEO. Netflix aduce filmul „The Midnight Sky”, cu George Clooney protagonist și regizor. …