Home Seriale TV Mistere și mâncare într-o nouă serie polițistă la Diva – Detectivul Gourmet

Mistere și mâncare într-o nouă serie polițistă la Diva – Detectivul Gourmet

0
0
Dylan Neal

Postul Diva aduce o nouă serie de filme polițiste, în luna august, Detectivul Gourmet (Detective Gourmet), o producție polițistă americană-canadiană, inspirată de romanele cu același nume semnate de Peter King.

Detectivul Gourmet, cu actorul Dylan Neal în rol principal, va debuta la Diva din 3 august, de la ora 21.00 și va fi difuzat în fiecare seară de luni.

Despre serie:

Faimosul consultant culinar Henry Ross (Dylan Neal), un fin cunoscător al industriei alimentare din San Francisco, un bărbat carismatic și singur, predă un curs culinar, unde o întâlnește pe Maggie Price (Brooke  Burns), detectiv, mamă singură și o femeie atrăgătoare.

Când suspectează un sabotaj la unul dintre restaurantele cu tradiție de trei generații, Henry decide să investigheze la un eveniment de gală al industriei, dar seara se sfârșește groaznic când unul dintre invitați se prăbușește chiar în timpul unui discurs.

Maggie Price este chemată să investigheze alături de echipa sa și conduce interogatoriul martorilor. Raportul toxicologic dezvăluie că a fost ucis de o bacterie din preparatul servit și, la insistențele șefului ei, Maggie ajunge să colaboreze cu  Henry pentru acest caz.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

National Geographic difuzează o nouă serie dramatică – Barkskins

(National Geographic/Philippe Bosse) National Geographic lansează, de luna aceasta, în Rom…