Home Seriale TV HBO Max, lansat în martie în România. Ce se întâmplă cu abonații HBO GO care au Maxpak

HBO Max, lansat în martie în România. Ce se întâmplă cu abonații HBO GO care au Maxpak

0
0

Platforma de streaming HBO Max se lansează pe 8 martie 2022 în România și va înlocui HBO GO, anunță compania într-un comunicat de presă.

HBO Max va veni cu o bibliotecă de titluri de la branduri precum Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și multe altele.

Noul abonament lunar HBO Max va fi la prețul de 4.99 euro/lună.

Cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor  putea folosi automat noua platformă, la un preț redus, 3.30 euro/lună. Promoția le va oferi clienților o reducere de 33% din prețul lunar pentru toată perioada abonamentului lor.

Noii clienți care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie se vor abona la același preț lunar redus la 3.30 euro/lună, preț disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților de retail, la prețul de 39.90 euro/an care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la prețul de 8 luni.

Ce se întâmplă cu abonații HBO Max Pack care au HBO GO gratuit?

Întrebați ce se va întâmpla cu cei care au HBO GO gratuit la pachet cu HBO Max Pack, aceștia au răspuns pentru PaginadeSeriale:

„HBO Max va inlocui serviciul HBO GO în aceleași condiții ca până acum.

Dacă HBO GO era inclus în pachetul HBO/MAXPAK, lansarea nu va afecta condițiile comerciale.”, au explicat reprezentanții HBO pentru PaginadeSeriale.ro.

Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA, a declarat:

„HBO Max este o nouă experiență de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale și titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum și de la alte studiouri. Suntem încântați să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte țări din Europa și nu numai.”

HBO Max aduce seriale și filme noi, emblematice, de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals în același loc pentru prima dată, inclusiv filmele Warner Bros. care vor fi disponibile pe platformă la doar 45 de zile de la lansările lor în cinematografe.

Printre filmele de top Warner Bros. care vor fi disponibile la lansare se află titluri recente precum The Matrix Resurrections, Dune și King Richard.

Abonații vor putea urmări noi seriale Max Originals, precum Station Eleven, Peacemaker, sezonul 2 din Raised by Wolves și Sex Lives of College Girls. Lista serialelor Max Originals europene care vor fi disponibile pe platformă include: Ruxx, Todo Lo Otro, Kamikaze, Lust, The Thaw, The Informant și Garcia! Producțiile non-scripted vor include Expecting Amy, Finding Magic Mike, FBoy Island și Selena + Chef. Printre titlurile pentru copii se numără Teen Titans Go!, The Amazing World of Gumball, Looney Tunes Cartoons și Cocomelon.

Johannes Larcher, Head of HBO Max International, a spus:

„Lansarea globală HBO Max continuă pe măsură ce lansăm platforma în alte 15 țări europene și, astfel, HBO Max va fi disponibil în 61 de teritorii. Ne urmăm strategia de a ajunge direct la abonații din întreaga lume, strategie care, alături de cele mai îndrăgite programe, ne va da avantajul necesar pentru a fi una dintre platformele de streaming  globale de top.”

HBO Max va fi disponibil pe principalele dispozitive și platforme, inclusiv smart TV-uri (diverse modele Samsung, LG și Android TV™), pe dispozitive de streaming (Apple TV 4K și Google Chromecast™), console de jocuri (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One și Xbox Series X|S), telefoane mobile și tablete (iPhone, iPad, iPod Touch și Android™) și online la http://www.hbomax.com. HBO Max va fi disponibil și prin partenerii autorizați (furnizori de servicii CATV, DTH și IPTV).

Noua platformă HBO Max va permite creara a cinci profiluri pentru utilizatori

HBO Max oferă fanilor o experiență de vizionare îmbunătățită. Caracteristicile tehnice includ personalizările a până la 5 profiluri, 3 streamuri simultane, număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament, sunet 5.1 surround, Dolby Atmos și anumite titluri disponibile în 4k.

Despre HBO Max

HBO Max este platforma de streaming ce reunește titluri aparținând unor branduri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și multe altele.

Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020 și un nou abonament de tip AVOD a fost introdus în a doua parte a anului următor. În iunie 2021, au început lansările HBO MAX la nivel global, în piețe din America Latină și Caraibe, și apoi au început primele lansări europene în Țările Nordice și Spania în octombrie.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…