Home Seriale TV În februarie pe canalele Disney. Un nou serial cu supereroi are premiera pe Disney Channel

În februarie pe canalele Disney. Un nou serial cu supereroi are premiera pe Disney Channel

0
0

O nouă echipă ultra-secretă de supereroi se pregătește să vină pe Disney Channel. Televiziunea pentru copii va difuza, în premieră, în luna februarie, serialul Ghostforce, despre o echipă ultra-secretă de supereroi cu puteri fantomatice.

Serialul animat, care îi are în centru pe adolescenții Liv, Andy și Mike are premiera pe 28 februarie și va fi difuzat de luni până vineri de la ora 19.00.

PaginadeSeriale.ro prezintă noutățile lunii februarie la Disney Channel și Disney Junior

DISNEY CHANNEL

PREMIERA SERIALULUI „GHOSTFORCE” – Din 28 februarie, de luni până vineri, de la 19:00

Serialul îi are în centrul său pe Liv, Andy și Mike, trei adolescenți care formează Ghostforce, o echipă ultra-secretă de supereroi cu puteri fantomatice. Cu ajutorul misteriosului Blingboo și a unui arsenal de înaltă tehnologie inventat de mentorul lor, Domnișoara Jones, cei trei eroi luptă și capturează fantomele care bântuie New York-ul… atunci când nu trebuie să se întoarcă repede la școală pentru următoarea oră. Serialul este plin de umor, dar și momente captivante și chiar emoționante.

CAVALER ACCIDENTAL: PREMIERA SEZONULUI 5 – Din 14 februarie, în fiecare zi de luni până vineri de la 21:30.

Noul sezon prezintă următoarele aventuri ale lui Dwight, un adolescent din zilele noastre, care din greșeală a trezit un adevărat haos medieval. Acum, Dwight este vrăjit să o protejeze pe încăpățânata prințesă Gretta de o mulțime de vrăjitoare, vrăjitori, războinici și creaturi dintre cele mai infame.

ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR CU BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR – Între 12 și 14 februarie, de la 19:00

E greu să nu te îndrăgostești de acest cuplu minunat de supereroi meniți să fie împreună: Buburuza și Motan Noir. Disney Channel difuzează în intervalul 12-14 februarie un colaj de episoade cu scene romantice din îndrăgitul serial „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” (sezoanele 2, 3 si 4).

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN SERIALUL MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI – Din 14 februarie, de luni până vineri, de la ora 19:30

Jucaușa serie animată “Mickey Mouse: Casa Distracției” revine cu noi episoade cu îndrăgita gașcă formată din Mickey Mouse, Minnie, Goofy, Donald, Daisy, Pluto și mai nou, Chicot, o casă magică și zglobie, ce îi poartă pe cei 6 în tot soiul de aventuri, către lumi unice care stimulează imaginația. Fiecare episod prezintă două povești a câte 11 minute, separate printr-o melodie plină de energie.

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN SERIALUL GAȘCA PUIȘORILOR – Din 21 februarie, de luni până vineri, de la ora 18:00

„Gașca Puișorilor” este un nou serial animat pentru preșcolari și familiile lor inspirat de seria de carți “The Chicken Squad” de Doreen Cronin. Fiecare episod îi are în prim-plan pe Cip, Micul Bu și Frumi—trei pui de găină—și Căpitan Cuțu, un câine de pază experimentat. Împreună folosesc lucrul în echipă și abilitățile de gândire critică pentru a rezolva problemele din cartier și pentru a păstra pacea în curtea lor.

ZIUA FETELOR ÎN ȘTIINTĂ LA DISNEY JUNIOR – Vineri, 11 februarie, de la 17:00

Pe 11 februarie, Disney Junior sărbătorește Ziua Internațională a Femeilor și Fetelor în Știință, cu cele mai curioase și aventuroase eroine: Doctorita Plusica se ocupă de un spital de jucării, Vampirina încearcă să readucă la viața o floare pentru un târg al inventatorilor, Elena trebuie să repare un telescop, iar Mira investighează dispariția unei piese din invenția lui Dhruv la Târgul Inventatorilor din Jalpur. Iar Sofia și prietenii săi participă la Târgul de Știință Magică.

NOI EPISOADE DIN SERIALUL “PRIETENII CĂȚELUȘI” – Din 7 februarie, de luni până vineri, de la 16:00

Serialul îi are în centrul său pe cei doi frați cățeluși din rasa pug, Bingo și Rolly, mereu dornici de aventuri. Cei doi pornesc energici în fiecare zi în noi experiențe amuzante și pline de învățături în cartierul în care locuiesc sau în alte colțuri ale lumii. Fie că se îmbarcă într-o misiune pentru a-și ajuta stăpânul, numit Bob, sau pe un prieten care are nevoie, motto-ul cățelușilor este că viața este mai amuzantă când îl ai lângă tine pe prietenul cel mai bun. Alături de cuplul jucăus se află o întreagă comunitate de animăluțe colorate printre care pisica lui Bob, Pisi și Ham, simpaticul câine robot creat de Bob.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…