Home Seriale TV Ce seriale au premiera în februarie pe HBO GO: Crescuți de lupi, Killing Eve și Prietena mea genială

Ce seriale au premiera în februarie pe HBO GO: Crescuți de lupi, Killing Eve și Prietena mea genială

0
0
Foto: BBC America

Trei seriale importante au premiera, în acestă lună, pe platforma HBO GO.

Sezonul al doilea al serialului de succes Crescuți de lupi – Raised by wolves are premiera pe 3 februarie.

Săptămâna viitoare, începând de luni, platforma aduce al treilea sezon al serialului italian Prietena mea genială – My brilliant firend.

Iar la finele lunii, pe 27 februarie, ne așteaptă o altă mare revenire. Al patrulea sezon, și ultimul, al producției Killing Eve.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare noutățile HBO GO, în materie de seriale:

FALL RIVERDin 1 februarie, toate episoadele

În 1979, trei tinere au fost ucise, într-o serie de crime brutale în Fall River, vinovatul fiind considerat un cult satanic ce practica sacrificiile umane. Douăzeci de ani mai târziu, noi dovezi ies la suprafață și fac lumină asupra crimelor.

RAISED BY WOLVES/ CRESCUȚI DE LUPIDin 3 februarie (2 episoade, apoi un episod în fiecare săptămână)

Un serial S.F. oferit de maestrul Ridley Scott, „Crescuți de lupi” prezintă doi androizi – Tatăl și Mama – care au sarcina de a crește copii umani pe o planetă virgină misterioasă. Pe măsură ce colonia de oameni înfloritoare este în pericol să fie distrusă de diferențe religioase, androizii descoperă că este o treabă primejdioasă și dificilă să controleze crezurile oamenilor.

STATE OF THE UNION/ STAREA RELAȚIEI – IIDin 14 februarie, toate episoadele

În fiecare săptămână, Ellen, își târăște tradiționalul soț, Scott, în afara zonei sale de confort și într-o cafenea modernă din Connecticut, unde au la dispoziție zece minute înainte de sesiunea de consiliere matrimonială pentru a purta o discuție.

SNOWFALL/ PRAFURI – VDin 24 februarie (un episod în fiecare săptămână)

Serialul este o dramă despre începuturile epidemiei de cocaină din Los Angeles. Franklin și familia sunt bogați și sunt aproape să obțină tot ce și-au dorit vreodată exact când situația ia o turnură dramatică.

MY BRILLIANT FRIEND/ PRIETENA MEA GENIALĂ – IIIDin 7 februarie (două episoade în fiecare săptămână)

Serialul spune povestea unei femei în vârstă, Elena Greco, care începe să scrie despre prietenia de 60 de ani cu Lila, care a dispărut fără urmă. Totul începe în anii ’50, pe străzile dure din Napoli.

Producția are la bază seria de romane cu același nume, semnată de autoarea de origine italiană care scrie sub pseudonimul Elena Ferrante.

KILLING EVE/ OBSESIA EVEI – IVDin 27 februarie (2 episoade, apoi un episod în fiecare săptămână)

Bazat pe nuvelele lui Luke Jennings, “Obsesia Evei” prezintă povestea lui Villanelle (Jodie Comer), o asasină psihopată, și a lui Eve (Sandra Oh), femeia care o vânează.

Eve e o agentă MI5 isteață și plictisită, a cărei muncă de birou nu-i împlinește fanteziile de a fi spion. Villanelle este o ucigașă elegantă, talentată, care se ține strâns de luxul pe care i-l permite locul ei violent de muncă.

Serialul continuă să le urmărească pe aceste femei extrem de inteligente, obsedate în mod egal una de cealaltă, în timp ce se înfruntă într-un joc epic de-a șoarecele și pisica.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…