Home Stiri Thrillerul „Harrow – Viață de legist” se vede la AXN de săptămâna viitoare

Thrillerul „Harrow – Viață de legist” se vede la AXN de săptămâna viitoare

0
0
HARROW – “Episode 1” (ABC Studios International/Vince Valitutti)
IOAN GRUFFUDD

AXN aduce un nou serial polițist: Harrow – Viață de legist.

„Harrow – Viață de legist” se vede la AXN de marți, 6 noiembrie, de la ora 22:00. Acesta este programat în fiecare marți de la aceeași oră.

Producția are în centru viața și cariera unui medic legist care apelează la metode ușor neortodoxe în rezolvarea cazurilor.

Ioan Gruffudd îi dă viață doctorului Daniel Harrow, un legist care “iese din tipare”. Acesta manifestă empatie față de persoanele decedate și are o inclinație spre nerespectarea regulilor și a autorității.

Harrow reușește să rezolve cazuri bizare, iar misiunea lui este de a da o voce victimelor și nu se va opri de la nimic pentru a afla adevărul, menționează reprezentanții postului.

Acțiunea serialului începe când doctorul află un secret din trecut, care îi amenință prezentul, familia, cariera și propria viață.

Povestea sa a fost semnată de Stephen M. Irwin (Secrets and Lies) și Leigh McGrath, în timp ce Tracey Robertson și Nathan sunt producători executivi.

Din distribuție mai fac parte Robyn Malcom (Outrageous Fortune), Ella Newton (Newton’s Law), Anna Lise Phillips (Revolution) și Damien Garvey (The Leftovers).

 

Load More In Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Serialul Vikingii revine luna aceasta cu partea a doua din sezonul cinci

Serialul Vikingii revine la History, de la sfârșitul acestei luni. Este vorba de partea a …