Home Stiri Thrillerul „Harrow – Viață de legist” se vede la AXN de săptămâna viitoare

Thrillerul „Harrow – Viață de legist” se vede la AXN de săptămâna viitoare

0
0
HARROW – “Episode 1” (ABC Studios International/Vince Valitutti)
IOAN GRUFFUDD

AXN aduce un nou serial polițist: Harrow – Viață de legist.

„Harrow – Viață de legist” se vede la AXN de marți, 6 noiembrie, de la ora 22:00. Acesta este programat în fiecare marți de la aceeași oră.

Producția are în centru viața și cariera unui medic legist care apelează la metode ușor neortodoxe în rezolvarea cazurilor.

Ioan Gruffudd îi dă viață doctorului Daniel Harrow, un legist care “iese din tipare”. Acesta manifestă empatie față de persoanele decedate și are o inclinație spre nerespectarea regulilor și a autorității.

Harrow reușește să rezolve cazuri bizare, iar misiunea lui este de a da o voce victimelor și nu se va opri de la nimic pentru a afla adevărul, menționează reprezentanții postului.

Acțiunea serialului începe când doctorul află un secret din trecut, care îi amenință prezentul, familia, cariera și propria viață.

Povestea sa a fost semnată de Stephen M. Irwin (Secrets and Lies) și Leigh McGrath, în timp ce Tracey Robertson și Nathan sunt producători executivi.

Din distribuție mai fac parte Robyn Malcom (Outrageous Fortune), Ella Newton (Newton’s Law), Anna Lise Phillips (Revolution) și Damien Garvey (The Leftovers).

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Sezonul cinci al serialului Better Call Saul se vede pe AMC. De mâine

VIDEO. Better call Saul și în sezonul cinci. Actorul Bob Odenkirk reintră în pielea person…