Home Seriale TV VIDEO. Chef-ul Gordon Ramsay, din nou „călător cu gust”. Seria revine cu sezonul doi

VIDEO. Chef-ul Gordon Ramsay, din nou „călător cu gust”. Seria revine cu sezonul doi

0
0

National Geographic aduce sezonul doi al producției Gordon Ramsay: Călător cu gust.

Emisiunea, cu chef-ul britanic, debutează duminică, 23 august, de la ora 21:00.

Destinațiile lui Ramsay, din acest sezon, sunt Tasmania, Africa de Sud, Indonezia, Louisiana, Norvegia, India și Guyana.

Printre altele, va escalada munți, va înfrunta valuri de trei metri și va înota în mări populate de rechini albi.

Sub îndrumarea experților bucătăriei locale pe care îi întâlnește pe traseu, Ramsay ia parte la obiceiuri culinare și învață despre delicatesele și aromele proaspete specifice fiecărei regiuni.

Fiecare ingredient pe care îl culege, fiecare preparat pe care îl gustă și fiecare persoană cu care se întâlnește îl vor inspira să creeze o rețetă de la zero, reprezentativă pentru cultura respectivă.

La finalul fiecărui episod, Ramsay își încearcă forțele în bucătărie alături de o legendă culinară locală, împreună cu care va pregăti o masă pentru localnicii întâlniți pe parcursul călătoriei.

Episoadele

Tasmania neîmblânzită – 23 august, ora 21.00

Chef Ramsay explorează Tasmania cea izolată, în apropierea coastei de sud a Australiei. Descoperă sălbăticia insulei și se scufundă în ape secerate de rechini în căutare de homari de apă sărată gigantici; dă peste șerpi veninoși în tufișuri, în căutare de ierburi locale, și iese la pescuit de păstrăvi cu hidroavionul.

În sălbăticia Africii de Sud – 30 august, ora 21.00

Chef Ramsay ajunge aproape de rinoceri, girafe, zebre și hipopotami în sălbăticia spectaculoasă din KwaZulu-Natal, Africa de Sud, învățând secretele bucătăriei tradiționale a războinicilor și maeștrilor Zulu folosind un “braai” local. Sare din elicopter în Oceanul Indian dezlănțuit, culege midii pe stânci alunecoase și se afundă în cultura locală, înainte de a găti împreună cu îndrăgitul chef local Zola Nene pentru un venerabil șef Zulu.

Gastronomia Cajun- 6 septembrie, ora 21.00

Chef Ramsay călătorește în Louisiana pentru a învăța secretele gătitului în stil Cajun. Acolo îl întâlnește pe Eric Cook — un fost pușcaș marin devenit un cunoscut chef — care îl trimite în mlaștinile zonei în căutarea de ingrediente. Ramsay explorează mlaștinile din centrul Golfului Mexic în căutarea de creaturi periculoase și delicioase în același timp.

Culmile Sumatrei – 13 septembrie, ora 21.00

Ramsay se înrolează ca marinar pe punte în largul oceanului, explorează peșteri și mulge bivolițe. Sub supravegherea atentă a chef-ului de top al Indoneziei, William Wongso, presiunea este mare.

Junglele din Guyana – 20 septembrie, ora 21.00

Chef Ramsay pătrunde în adâncul pădurii tropicale sud-americane în explorarea rădăcinilor culinare ale Guyanei. După ce coboară cu coarda dintr-un elicopter în junglă, vânează caimanul cu dinți cu mâinile goale, pescuiește pești piranha cu un băț din bambus și își construiește propriile săgeți pentru a pescui cu arcul pești arowana.

Capitala indiană a mirodeniilor – 27 septembrie, ora 21.00

Se lansează în vâltoarea oceanului cu o plasă de pescuit uriașă, înfruntă înțepăturile mistuitoare ale furnicilor de foc, se avântă cu viteză pe drumurile deluroase pline de praf într-o mică mașină de raliu și testează fără să clipească gusturile extra picante ale locului, toate înainte de a încerca să impresioneze un colectiv de bucătărese experte în gastronomia artizanală cu propria versiune a bucătăriei locale. Shri Bala, un chef dur, istoric culinar și gazdă de televiziune, îl ia pe Ramsay sub aripa ei și îi dă o lecție de istorie a mirodeniilor din India.

Norvegia, țara vikingilor – 4 octombrie, ora 21.00

Chef Ramsay înfruntă temperaturile de decembrie ale Norvegiei pentru a descoperi aromele bucătăriei locale. Se scufundă după scoici în apele glaciale ale fiordurilor, luptă alături de localnicii Sami cu o turmă nervoasă de reni, pune pește la fermentat și gustă cap de oaie, înainte de a-și pune noile abilități la încercare cu un festin de Crăciun împreună cu chef-ul local Christopher Haatuft.

Gordon Ramsay: Călător cu gust este produs de Studio Ramsay pentru National Geographic. Pentru Studio Ramsay, producători executivi sunt Gordon Ramsay, Lisa Edwards și Jon Kroll. Pentru National Geographic, producător executiv este Betsy Forhan, vicepreședinte de producție este Kevin Tao Mohs și vicepreședinte exectiv pentru divizia unscripted entertainment este Geoff Daniels.

Seria va fi transmisă la nivel mondial în 172 de țări și 43 de limbi,Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…