Home seriale romanesti EXCLUSIV. Actorul Adrian Păduraru, în Iron Fisting, serial produs de Channing Tatum, cu acțiunea în România comunistă

EXCLUSIV. Actorul Adrian Păduraru, în Iron Fisting, serial produs de Channing Tatum, cu acțiunea în România comunistă

1
0

fullscreen-capture-15-nov-16-13300-pm-bmpVIDEO. Adrian Păduraru, cunoscut mai ales pentru rolul din Declarație de dragoste, va juca în serialul Iron Fisting, produs în România de actorul și producătorul Channing Tatum. Iron Fisting va fi o producție de comedie inspirată de Miami Vice, cu acțiunea în România comunistă a anilor 80.

El se alătură unui alt nume, deja anunțat, Florin Piersic Jr, care joacă rolul unui polițist, după cum a scris Ziua Constanța (detalii, AICI).

 Adrian Păduraru a declarat, în exclusivitate pentru PaginadeSeriale.ro, că el va juca rolul căpitanului Covaci, șeful celor doi detectivi care vor fi în miezul acțiunii. „Este, cred, primul rol de polițist din viața mea, e un căpitan de poliție care este în egală măsură foarte riguros și dur, dar, până la urmă se dovedește a fi și sensibil”, a spus Păduraru, într-un scurt interviu pentru PaginadeSeriale.

„Am avut deja două secvențe alături de Florin Piersic Jr, care este un polițist frământat de o vine pe care crede că o poartă”, a mai adăugat Păduraru.

Filmările au înceăut deja pe 7 noiembrie, a spus Păduraru, și a apărut deja în câteva cadre alături de Florin Piersic Jr, unul dintre detectivi.

2vle-yahActorul de la Hollywood Channing Tatum (foto), cunoscut pentru filmele Step Up sau 21 Jump Street a anunțat încă din vară că va produce un serial polițist de comedie, a cărui acțiune se petrece în România comunistă a anilor 1980 (detalii, AICI). Proiectul, inspirat de serialul Miami Vice, va purta numele „Iron Fisting” (Pumn de fier). Povestea este centrată pe doi polițiști care urmăresc să protejeze România comunistă și pe „tovarăși” de relele capitalismului.

Detalii, în continuare, într-un scurt interviu acordat de Adrian Păduraru pentru PaginadeSeriale.ro:

 Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti

Un comentariu

  1. […] serial va juca și actorul Adrian Păduraru, după cum Paginadeseriale.ro a anunțat în premieră AICI. El va fi căpitanul Covaci, șeful celor doi […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…