Home Stiri Westworld, prelungit de HBO cu un nou sezon. Alte două seriale marca HBO au fost prelungite

Westworld, prelungit de HBO cu un nou sezon. Alte două seriale marca HBO au fost prelungite

0
0

160730-westworld-newsAventurile din Westworld continuă. HBO a comandat un nou sezon, al doilea, pentru seria SF Westworld, anunță TVLine.

Potrivit Hollywood Reporter, cel de-al doilea sezon al Westworld, care va avea 10 episoade, ar putea fi difuzat fie în toamna anului viitor, fie în 2018.

Acesta nu este însă singurul. Alte două seriale marca HBO au fost prelungit cu încă un sezon, mai spus sursa citată. Este vorba despre seria Divorce, cu Sarah Jessica Parker în rol principal, și Insecure.

Informația a fost făcută publică de șefa programelor de la HBO, Casey Bloys: „Sunt încântată să anunț continuare a trei dintre serialele noastre de toamnă, fiecare având elementul său distinctiv”, a spus Bloys într-o declarație. „Atât criticii, cât și telespectatorii au primit cu brațele deschise Westworld și Insecure, precum și revenirea actriței Sarah Jessica Parker, alături de HBO după o pauză de 12 ani”, a mai spus șefa programelor HBO.

Conform cifrele  TVLine, Westworld a atras pe toate platformele o medie de 11,7 milioane de privitori, audiențe ce pune serialul peste Game of Thrones și True Detective, la primele sezoane.

De celealată parte, Divorce și Insecure au obținut cifre asemănătoare cu Veep sau Girls: în jur de 4,4 milioane, respectiv 3,2 milioane de privitori.

Westworld este o poveste SF, despre un parc de distracții în care vizitatorii își satisfac cele mai sălbatice visuri, într-o lume populată de roboți. Producția HBO a avut un buget de 100 de milioane de dolari pentru primele 10 episoade ale seriei.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…