Home Seriale TV VIDEO. Serialul „Destinație: Marte”, la TVR 1. În distribuție: Sean Penn, premiat la Oscar

VIDEO. Serialul „Destinație: Marte”, la TVR 1. În distribuție: Sean Penn, premiat la Oscar

0
1

VIDEO. TVR 1 aduce serialul „Destinație: Marte”, cu actorul Sean Penn în distribuție. Debutează lunea viitoare, pe 27 aprilie, de la ora 22:00, anunță reprezentanții postului.

Cele opt episoade vor fi programate de luni până joi, de la aceeași oră.

Drama îl are în rolul principal pe Sean Penn, dublu câștigător de Oscar în 2004 și 2009, pentru prima oară într-un serial de televiziune. Producția o mai are în distribuție și pe actrița britanică Natasha McElhone.

Alături de cei doi, serialul Destinație: Marte (The First, 2018) mai are în distribuție actori precum LisaGay Hamilton, Anna Jacoby-Heron, James Ransone, Melissa George, Keiko Agena sau Hannah Ware.

Povestea, pe scurt. Serialul prezintă un moment de cotitură din viața a cinci astronauți și a familiilor lor, în perioada de pregătire pentru unul dintre cele mai importante evenimente ale umanității, după eșecul lansării spre Marte a misiunii „Providence 1”.

Într-un viitor apropiat, cinci astronauţi sunt aleşi să formeze primul echipaj care va pune piciorul pe Marte, sub conducerea experimentatului Tom Hagarty (Sean Penn) şi a vizionarei Laz Ingram (Natasha McElhone), magnat al industriei aerospaţiale. Dar pregătirile intense pentru lansare îi confruntă pe astronauţi cu sacrificii personale, spaime şi îndoieli pe care trebuie să le învingă înainte de a porni în cea mai periculoasă misiune din viaţa lor.

Sean Penn este dublu deținător al premiului Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal (în 2004 pentru filmul Mystic River, respectiv în 2009, pentru Milk).

La rândul ei, Natasha McElhone a jucat alături de Jim Carrey în celebrul The Truman Show, de Anthony Hopkins, în Surviving Picasso, de Robert de Niro, în Ronin, ori de David Duchovny, în serialul Californication.

Pentru a juca în Destinație: Marte, actrița a renunțat la proiectul în care era implicată – seria ABC Designated Survivor.

Serialul se vede și pe platforma Hulu.

VIDEO. Promo | Destinație: Marte, cu Sean PennJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…