Home seriale romanesti Cine este Sonia Baicu din Fructul oprit

Cine este Sonia Baicu din Fructul oprit

0
0

Michaela Prosan este Sonia Baicu-Popovici, femeia misterioasă din “Fructul oprit”, serialul lansat de Antena 1. După ce a apărut pe scena teatrului în diverse spectacole, Michaela va putea fi văzută evoluând în rolul unei femei extrem de rafinate și elegante. Personajul ei știe să-și pună în valoare frumusețea. Sonia are un aer misterios, pare mereu reținută și nu lasă niciodată să se vadă ce simte cu adevărat.

Fire independentă, mereu sigură pe ea, acceptă cu greu sfaturile celor din jur. Este orgolioasă și nu face decât ceea ce crede ea că este bine. Își protejează mereu sora (Silvia – interpretată de Alina Pușcaș), pe care o consideră o fire naivă și sensibilă. A suferit enorm când tatăl ei a murit și o învinovățește pe mama ei pentru moartea lui. Decide să se căsătorească cu un bărbat, pe care îl respectă și ține la el, dar nu îl iubește. Face acest pas mai mult ca să se răzbune pe mama ei și să scape de sub controlul ei. Căsătoria îi va schimba însă total viața.

Personajul meu – Sonia Baicu-Popovici are 26 de ani, o vârstă apropiată de a mea… Un om cu imperfecțiunile lui, este un personaj care pentru mine ar putea fi o provocare, dacă este să mă gândesc la tot parcursul lui, întâmplările prin care trece, toată povestea din spate, familia ei și familia în care va păși în acest serial. Este un personaj interesant, enigmatic.”, spune Michaela Prosan.

Load More In seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Noutăți Netflix în prima parte a lunii august

În luna august, pe Netflix. Platforma video aduce luna viitoare producții proprii, precum …