Home Stiri Serialul Comrade Detective, cu Florin Piersic Jr, va fi la HBO

Serialul Comrade Detective, cu Florin Piersic Jr, va fi la HBO

0
0

HBO a achiziționat drepturile pentru serialul de comedie Comrade Detective – Tovarășe Milițian, filmat în România cu Florin Piersic Jr și Corneliu Ulici în roluri principale.

Producția, o parodie ce ridiculizează regimul comunist, are șase episoade și va fi pe HBO începând de duminică, 7 ianuarie, de la ora 22.00.

Toate cele șase episoade vor fi și pe HBO Go, tot din ianuarie.

SINOPSIS. În anii ’80, guvernul român a creat cel mai iubit serial al țării, “Comrade Detective”, un serial polițist elegant și dur care nu numai că îi distra pe cetățeni, dar și promova idealurile comuniste și inspira un naționalism profund.

În timpul isteriei produse de Războiul Rece din anii ’80, guvernul român a creat cel mai iubit serial al țării, “Comrade Detective”, un serial polițist longeviv, elegant și dur care nu numai că îi distra pe cetățeni, dar și promova idealurile comuniste și inspira un naționalism profund.

În primul sezon, plin de acțiune și de violență, detectivii Gregor Anghel și Iosif Baciu investighează uciderea colegului lor Nikita Ionescu și, în același timp, scot la iveală un complot subversiv menit să le distrugă țara, complot alimentat, bineînțeles, de cel mai mare inamic al comunismului: capitalismul.

Deși acest iubit serial a fost uitat după căderea Zidului Berlinului, el a fost redescoperit și remasterizat digital, iar dublajul celor doi eroi a fost asigurat de Channing Tatum și Joseph Gordon-Levitt.

Ce seriale vedem în ianuarie pe HBO și HBO GO. Sezonul doi din Divorce cu Sarah Jessica Parker, iar Kit Harington apare într-un nou serialJobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…