Home Stiri Cele mai piratate seriale în 2016. Game of Thrones rămâne liderul. Westworld, direct pe trei

Cele mai piratate seriale în 2016. Game of Thrones rămâne liderul. Westworld, direct pe trei

0
0

jon-snow-resurrectedSerialul Game of Thrones a fost în 2016, pentru cel de al cincilea an consecutiv, cel mai piratat serial de televiziune pe internet, urmat de “The Walking Dead”, dar și de producția nouă de la HBO “Westworld”, relatează torrentfreak.com, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, “Game of Thrones” a fost cel mai descărcat serial tv pe BitTorrent pentru cel de al cincilea an consecutiv. Interesul față de serialul fantasy a fost în general similar cu cel de anul trecut.

Cel mai mare număr de persoane care au partajat un episod pe mai mulți torenți a fost de 350.000 în momentul de vârf, care s-a produs după apariția de internet a ultimului episod al sezonului al șaselea.

Potrivit torrentfreak.com acest lucru nu înseamnă că nu există o creștere în amploare a fenomenului pirateriei, numărul redus de utilizatori putând fi explicat prin faptul că mulți oameni au trecut de la torenți la site-urile de streaming în ultimele luni.

O altă producție intrată în topul celor mai piratate seriale este Westworld, care a reușit să ajungă pe locul al treilea deși a fost lansată în ultimele trei luni ale anului.

Topul celor mai piratate seriale în 2016

  1. Game of Thrones
  2. The Walking Dead
  3. Westworld
  4. The Flash
  5. Arrow
  6. The Big Bang Theory
  7. Vikings
  8. Lucifer
  9. Suits
  10. The Grand Tour


Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…