Home Grile POSTURI AXN, în ianuarie: sezon nou al serialului CSI:Cyber

AXN, în ianuarie: sezon nou al serialului CSI:Cyber

0
0
CSI: CYBER
CSI: CYBER

Seriale noi la AXN în luna ianuarie. Postul va difuza de la începutul lunii ianuarie un nou sezon, cel cu numărul doi, al producției CSI: Cyber.

Noul CSI:Cyber, în care joacă și Patricia Arquette, cunoscută din serialul Medium, este programat de joi, 5 ianuarie, de la ora 21.00

AXN
CSI: Cyber, sezonul al doilea, din 5 ianuarie, de la 21:00

Echipa FBI ce se ocupă de infracţiuni petrecute în mediul digital, condusă de agentul special FBI Avery Ryan (Patricia Arquette), lucrează la rezolvarea unor cazuri. Avery, un psiholog comportamental devenit psihiatru, se ocupă de divizia de infracţiuni digitale. Din echipa pe care o conduce fac parte şi agentul special Elijah Mundo (James Van Der Beek), un tată singur şi fost soldat marin al Statelor Unite, savantul Daniel Krumitz (charley Koontz), fostul hacker Raven Ramirez (Hayley Kiyoko), Brody Nelson (Shad Moss) şi directorul Simon Sifter (Peter MacNicol). Împreună, ei trebuie să rezolve crime ce au legătură cu internetul, agresiuni sexuale, şantaje şi orice alte infracţiuni ce au legătură cu domeniul digital, din jurisdicţia FBI-ului.
Cu: Patricia Arquette

Programul integral AXN pe luna ianuarie, AICI

AXN WHITE
Regina/ Reign, sezonul al treilea, din 18 ianuarie, de la 21:00

Serialul a cărui acţiune se petrece în 1557, prezintă viaţa reginei Mary a Scoţiei, așteptând mariajul cu viitorul Francis al II-lea al Franţei. La curte, Mary trebuie să facă faţă politicilor schimbătoare şi jocurilor de putere, precum şi sentimentelor ei înfloritoare faţă de Francis şi avansurilor pe care i le face fratele vitreg bastard al lui Francis, Bash. Catherine de Medici, mama lui Francis, încearcă în secret să împiedice căsătoria, în urma prezicerii confidenţiale a lui Nostradamus că acest mariaj va duce la moartea lui Francis. Serialul prezintă şi aventurile servitoarelor lui Mary, Kenna, Aylee, Lola şi Greer, care îşi caută, la rândul lor, soţ la curte.

În cel de-al treilea sezon, Regina Mary se străduiește să dețină în continuare puterea, în plină campanie a Reginei Elizabeth de a o sabota.

Programele AXN White din ianuarie 2017, AICIJobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…