Home Stiri VIDEO. Câinii polițiști, concurenți într-o emisiune TV. De luna viitoare, la History

VIDEO. Câinii polițiști, concurenți într-o emisiune TV. De luna viitoare, la History

0
0

VIDEO. Câinii polițiști vor fi concurenți într-un show TV. Postul History aduce, de la începutul lunii viitoare, o emisiune-concurs cu câini polițiști.

Sub titlul „Câini Polițiști de Top”, producția debutează miecuri, 3 iunie, de la ora 21:00. Va fi difuzat săptămânal, la aceeași oră.

De notat că nu vor fi doar câini polițiști, ci și câini obișnuiți – „civili”. 

Formatul, pe scurt. În fiecare episod, timp de o oră, patru echipe de poliție K9 și o echipă civilă se confruntă în trei runde dificile. Le vor fi testate viteza, agilitatea, abilitatea de a adulmeca și coordonarea cu stăpânii lor, spun reprezentanții postului. 

Câinii vor avea de trecut peste obstacole, vor sări prin foc și vor avea de parcurs un traseu înot. Cei mai rapizi patru câini avansează în etapa următoare, unde vor fi supuși unui nou test care presupune găsirea a cinci obiecte ascunse cu ajutorul simțului olfactiv și avertizarea stăpânilor cu privire la descoperire.

Cei doi câini care reușesc să găsească cele mai multe obiecte în timpul cel mai scurt ajung în faza finală, unde se vor confrunta cu un „suspect”, pe care vor fi nevoiți să îl rețină și apoi să îl elibereze la comandă.

Toate probele la care vor fi supuși concurenții sunt concepute de experți canini, pentru a imita provocările cu care se pot confrunta câinii în viața reală, menționează aceeași sursă. 

Premiile puse în joc: 10.000 de dolari pe săptămână

Concursul pune și câteva premii în joc. Echipa câștigătoare a fiecărei săptămâni va primi 10.000 de dolari, la care se vor adaugă 5.000 de dolari, care vor fi donați către o organizație caritabilă de protecție a animalelor.

În ultima săptămână a competiției, câștigătorii edițiilor precedente se vor întoarce pentru bătălia finală care îi va oferi câștigătorului titlul suprem de „Câine Polițist de Top” și un premiu pentru întreaga echipă, în valoare de 25.000 de dolari.

Seria este găzduită de comentatorul sportiv Curt Menefee, alături de expertul în instructaj canin Nick White și jurnalista sportivă Jamie Little.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…