Home Seriale TV Andreea Ibacka, celebră pentru rolul din Inimă de Țigan, în noul serial de la Antena 1

Andreea Ibacka, celebră pentru rolul din Inimă de Țigan, în noul serial de la Antena 1

0
0

Andreea Ibacka, actrița care a avut un rol principal în telenovala Inimă de Țigan de pe Acasă TV, va juca în noul serial Adela de pe Antena 1.

În noua telenovelă semnată de Ruxandra Ion, Ibacka va juca rolul Monei, o fostă prezentatoare de știri. În serial va fi soția lui Mihai Călin – Paul Andronic, magnat media – în serial.

Paul Andronic (Mihai Călin) deţine un imperiu media pe care l-a moştenit la moartea tatălui său şi şi-a dedicat întreaga viaţă afacerii pe care o preţuieşte mai mult decât orice. Cu Mona (Andreea Ibacka), fostă prezentatoare de ştiri, s-a căsătorit atunci când a aflat că aceasta este însărcinată, însă nu a iubit-o cu adevărat niciodată.

Atunci când Mona a pierdut copilul într-un accident de care îl consideră vinovat pe Paul, relaţia lor s-a răcit şi mai mult. Faptul că nu mai poate avea alţi copii îi dă un sentiment de nesiguranţă în căsnicie, chiar dacă mariajul lor este bazat pe respect reciproc. Atunci când Andreea, presupusa fiica a lui Paul, despre existenţa căreia acesta află foarte târziu, se mută în casa lor, frustrarea Monei devine şi mai evidentă.

Andreea Ibacka, despre noul său rol din serialul Adela:

„Vă anunţ cu bucurie că fac parte din distribuţia celui mai nou serial semnat de doamna Ruxandra Ionşi dacă ar fi să vă devoalez câte ceva din culise aş spune că sunt Mona, fostă prezentatoare de ştiri, soţia unui milionar în valută forte care trăieşte totuşi cu o dramă pe care nu o exteriorizează foarte mult, şi anume cea a pierderii unei sarcini. Până să cunoaşteţi întreaga poveste, vă invit să vă lăsaţi surprinşi de toate intrigile serialului Adela!”

Antena 1 a început filmările pentru noul serial Adela, care este o adaptare după serialul Bahar (dat și de Kanal D, în trecut) / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …