Home Seriale TV Anda Sârbei este Iulia în noul sezon al serialului Vlad

Anda Sârbei este Iulia în noul sezon al serialului Vlad

0
0

Nume nou în distribuția celui de-al doilea sezon al serialului Vlad, pe care Pro TV îl va difuza în această toamnă – Anda Sârbei.

Actrița Anda Sârbei interpretează rolul Iuliei în serialul Vlad, anunță Pro TV.

Iulia este fiica Deliei, este o tânără rebelă, cu o personalitate puternică.

Face față cu brio situațiilor limită și a avut încă din copilărie dorința de a fi un lider, nu o victimă.

Ea trăiește în Barcelona și, chiar dacă își iubește mama, cele două nu au avut niciodată o relație foarte apropiată, de vină fiind diferența de generații, însă cu toate acestea, găsesc metode să coopereze.

Fascinată de istoria modernă a României și fostul sistem de spioni, Iulia hotărăște să scrie biografia tatălui ei și să o publice sub un pseudonim.

În acel moment, ea își dezvăluie adevărata identitate și problemele încep să apară, iar Delia și Cezar fac totul să o protejeze și încearcă din răsputeri să evite reîntoarcerea ei în București, totul cu ajutorul lui Vlad și al lui Tibi.

Anda Sârbei:

„M-a bucurat foarte tare vestea că voi juca în VLAD. E un sentiment pe care nu-l pot explica. Am fost foarte bine primită de echipă, chiar de la ultima probă pe set, deși era doar o probă și nu știau dacă eu voi lua rolul. Am avut emoții la început, dar m-au integrat imediat în familia lor.

Cât despre Iulia, ea este copilul problemă al familiei. Nu-și dorește să fie deloc unde este și din cauza asta face tot ce-i stă în putință să creeze probleme, dar și pentru că vrea cu tot dinadinsul să-și răzbune trecutul.”

Anda este studentă în anul trei la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, iar Vlad este cel de-al doilea proiect important al său, primul fiind un serial româno-suedez, Box 21. Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…