Home Seriale TV Anatomia lui Grey, sezonul 13, pe Diva, în luna aprilie

Anatomia lui Grey, sezonul 13, pe Diva, în luna aprilie

0
0
GREY’S ANATOMY – (ABC/Bob D’Amico)

Dr. Grey revine cu mai multe cazuri medicale. Anatomia lui Grey, sezonul al 13- lea, vine din 7 aprilie, cu două episoade în fiecare marți, de la 21:00, la Diva.

Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy) revine cu sezonul 13, în care continuă să urmărească viețile unui grup de medici de la Spitalul Grey Sloan Memorial din Seattle, pe măsură ce se ocupă de bunăstarea pacienților dar și de relațiile personale.

Sezonul 13 începe cu nunta lui Owen (Kevin McKidd) și Amelia (Caterina Scorsone) și expune problemele cuplului.

Meredith (Ellen Pompeo) se confruntă cu povara secretelor și ajunge să fie suspendată pentru încălcarea regulilor, Alex (Justin Chambers) este amenințat cu privarea de libertate după ce îl atacă pe Andrew (Giacomo Gianniotti) și află de ce Jo (Camilla Luddington) a refuza să se căsătorească cu el, Bailey (Chandra Wilson) trebuie să ia decizii dificile, iar Maggie (Kelly McCreary) află că mama ei adoptivă a primit un diagnostic îngrozitor.

Ellen Pompeo a regizat episodul 18 al sezonului 13.

Sezonul 13 este primul sezon fără Dr. Callie Torres, actrița Sara Ramirez anunțând că se retreage din acest proiect. Actorul Eric Roberts are o apariție episodică în rolul lui Robert Avery în episodul 16.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…