Home Seriale TV FilmBox va lansa în România o nouă platformă ce oferă filme și seriale

FilmBox va lansa în România o nouă platformă ce oferă filme și seriale

0
0

FilmBox anunță lansarea noului său serviciu de streaming de conținut FilmBox Plus, un upgrade al platformei FilmBox Live, activă deja de 10 ani.

FilmBox Plus va înlocui FilmBox Live și va fi lansat în România în august 2020, iar la nivel mondial până la sfârșitul anului, anunță reprezentanții companiei.

Platforma FilmBox Plus va oferi canale liniare bazate pe inteligența artificială (AI) și o selecție de conținut VOD de filme, seriale TV și programe tematice, mai spun aceștia.

Utilizatorii vor putea să se aboneze la serviciu direct sau prin intermediul platformelor și dispozitivelor partenere.

FilmBox Plus funcționează nativ pe mai multe ecrane și platforme, iar serviciul este conceput pentru a se integra în set-top-box-urile operatorilor și oferă și acceptă diverse modele de business, precum abonament (SVOD), reclamă (AVOD) și tranzacțional (TVOD / pay per view).

Guney Yasavur, COO la SPI International

„Convergența mediilor TV tradiționale și digitale cu plată a creat noi comportamente și așteptări ale spectatorilor. Operatorii vor trebui să răspundă acestor cerințe dacă vor dori să prospere.

FilmBox Plus oferă o soluție de conținut centralizată atât pentru operatori, cât și pentru utilizatorul final: serviciul se integrează cu ușurință în set-top-box-urile și ofertele operatorilor și îmbunătățește experiența de vizionare generală a utilizatorului final, generând conținut relevant extrem de personalizat și constant, cu ajutorul tehnologiilor bazate pe AI.” Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…