Home seriale romanesti Alexandru Papadopol și Cristian Bota, în noul serial HBO, Bani negri (pentru zile albe)

Alexandru Papadopol și Cristian Bota, în noul serial HBO, Bani negri (pentru zile albe)

0
2
Alexandru Papadopol, personaj central în noul serial, Bani Negri, produs de HBO

HBO anunță protagoniștii noului serial pe care îl are în pregătire, Bani negri (pentru zile albe).

Este vorba despre actorii Alexandru Papadopol și Cristian Bota

Bani negri (pentru zile albe) este un serial scris și regizat de Daniel Sandu și produs de Mobra Films, cu Alexandru Papadopol și Cristian Bota în rolurile principale.

Filmările pentru serial au început deja, iar HBO a lansat și primele imagini din producție:

Despre serial: Doi prieteni glumesc despre jaful pe care vor să îl comită. Gluma se întoarce împotriva lor când discuția le este auzită și interpretată greșit. Cei doi ajung în situația de a planifica și executa jaful perfect. Sunt complet nepregătiți, atât pentru această lovitură, cât și pentru consecințele ei.

Cei doi prieteni, Doru și Ionel, vor fi interpretați de Alexandru Papadopol (Marfa și banii, Acasă la tata, Occident) și Cristian Bota (Un pas în urma serafimilor, Karmasutra, Poarta Albă).

DISTRIBUȚIE Bani Negri (pentru zile albe)

Pentru Alexandru Papadopol, Bani negri (pentru zile albe) este prima producție HBO în care va juca, însă nu prima comedie dramă, având în portofoliu filme de succes precum Două lozuri, București Non-stop sau Love Building.

Cristian Bota a regizat scurtmetrajul Karmasutra și a avut un rol important în filmul Un pas în urma serafimilor, regizat de Daniel Sandu. Bani negri (pentru zile albe) este cea de-a doua colaborare a celor doi.

Cunoscuta actriță Medeea Marinescu interpretează rolul principal feminin, Evelina, în serialul Bani negri (pentru zile albe). Medeea a avut roluri importante în producții românești de teatru și film, dar și în producții  de anvergură internațională, precum Je vous trouve tres beau / Vă găsesc fermecător.  

Actorii din distribuție serialului Bani negri (pentru zile albe) sunt:

  • Gavril Pătru (Despre oameni și melci, Charleston, Coborâm la prima),
  • Valeriu Andriuță (Occident, Afacerea Est, Breaking News, Donbass),
  • Adriana Irimescu (În familie, La urgență, Tinerețe fără tinerețe),
  • Maruca Băiașu,
  • Mălina Manovici,
  • Iulia Dinu,
  • Voica Oltean (Breaking News) și mulți alții.

Filmul de debut al lui Daniel Sandu, Un pas in urma serafimilor (2017) a fost nominalizat la 15 categorii la Premiile Gopo și a câștigat 8 dintre ele, inclusiv cele pentru cel mai bun film, cel mai bun scenariu și cel mai bun regizor. Daniel Sandu este unul dintre scenariștii serialului HBO Europe, Hackerville.

Directorul de image al serialului este George Dăscălescu, cu care regizorul Daniel Sandu a colaborat la filmul Un pas în urma serafimilor.

Unde se filmează serialul Bani negri

Filmările au început în Piatra Neamț și vor continua în Onești și București. Producători executivi HBO Europe sunt Johnathan Young și Antony Root, iar producători sunt Alina David și Silvia Popescu. Tudor Reu este producător din partea Mobra Films.

HBO EUROPE

În Europa, HBO oferă programe abonaților prin intermediul a cinci servicii care acoperă 21 de țări.

În Europa Centrală HBO este disponibil direct abonaților și prin operatori din Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia & Herțegovina și Moldova.

În Scandinavia, HBO Nordic (The Home of Series) oferă un serviciu premium SVOD direct consumatorilor și prin operatori-parteneri în Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.

În Spania, HBO España este disponibil ca serviciu SVOD și prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone Spania.

În Țările Baltice, conținutul HBO este disponibil prin partenerul exclusiv Telia în Estonia, Letonia și Lituania.

În februarie 2019, HBO Portugalia a fost lansat ca un serviciu de SVOD direct către abonați și prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone Portugalia.

HBO Europe produce conținut original local în Europa Centrală din 2010, iar din 2016 și-a extins activitatea de producție în Scandinavia și Spania. Printre următoarele producții HBO Europe se numără: Umbre III (România), Wataha III (Polonia), Patria (Spania), Foodie Love (Spania), 30 Coins (Spania), Gösta (Suedia), The Sleepers (Republica Cehă), The Pioneer (Spania), Beforeigners (Norvegia), Beartown (Suedia), and Whatever (Spania).Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Recomandare de weekend. Tânăra și marea, cu Rey din Star Wars, inspirat din fapte reale, e pe Disney+

Photo courtesy of Disney Un film care va face valuri. Disney+ a lansat zilele acestea o pr…