Home Seriale TV VIDEO. La TV, în toamnă: Alex Rider, un serial în care apare și actrița Ana Ularu

VIDEO. La TV, în toamnă: Alex Rider, un serial în care apare și actrița Ana Ularu

0
0

VIDEO. Serialul cu spioni Alex Rider se vede la AXN. Producția, în care joacă și actrița Ana Ularu, debutează în acestă toamnă pe micile ecrane.

Aceasta nu este singura legătură cu țara noastră: O parte din scene au fost filmate în Munții Bucegi, din România.

Serialul urmărește povestea lui Alex Rider, un adolescent din Londra care a fost instruit fără să știe pentru lumea periculoasă a spionajului încă din copilărie.

Forțat să investigheze moartea unchiului său și ce legătura are aceasta cu asasinatul a doi miliardari, Alex acceptă fără vreo tragere de inimă să își asume o nouă identitate și merge sub acoperire într-un internat izolat, în munți, numit Point Blanc.

Aflat undeva pe crestele Alpilor Francezi, Point Blanc se promovează ca fiind un loc unde adolescenți cu probleme, care provin din familii extrem de bogate sunt aduși pe calea cea bună.

Pe măsură ce Alex cercetează mai atent, descoperă că studenții sunt de fapt subiecții unui plan cel puțin tulburător, pe care tânărul va trebui să-l oprească, chiar cu riscul propriei vieți.

Producția are la volumul „Point Blanc”, cea de-a doua carte din seria omonimă scrisă de Anthony Horowitz, care a fost vândută în peste 20 milioane de exemplare la nivel global.

Alex Rider a fost filmat în Marea Britanie și România, scenele de la Point Blanc fiind filmate integral în Munții Bucegi.

Alex Rider este produs de Eleventh Hour Films și Sony Pictures Television.

Otto Farrant (The White Queen) îl interpretează pe Alex. Din distribuție mai fac parte Ana Ularu Eva Stellenbosch, personajul care-l pune în dificultate pe Alex Rider, Brennock O’Conner (Game of Thrones), Vicky McClure (Line of Duty), Ronkẹ Adékọluẹjọ (Doctor Who), Marli Siu (Dixi) , Stephen Dillane (Game of Thrones) și Andrew Buchan (Garrow’s Law).

Anthony Horowitz, autorul francizei, este și producător executiv alături de Jill Green (Foyle’s War) și Eve Gutierrez (Vexed). Guy Burt (The Borgias) este scenarist, iar Andreas Prochaska și Christopher Smith au fost regizori.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…