Home Seriale TV Nume noi în serialul The Umbrella Academy. Sezonul trei, în producție de luna viitoare

Nume noi în serialul The Umbrella Academy. Sezonul trei, în producție de luna viitoare

0
0

Știm noile nume care se alătură serialului The Umbrella Academy. Este vorba despre actori noi în sezonul trei al serialului, care va intra în producție luna viitoare.

Pe lângă numele deja consacrate – Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya, Adam Godley și Colm Feore – Netflix anunță șapte personaje noi. Le prezentăm în continuare:

JUSTIN CORNWELL (Jingle Jangle: A Christmas Journey, I Am the Night) îl va interpreta pe MARCUS, Sparrow #1.

  • Un colos fermecător, cizelat. Sincer, onest și exigent, Marcus menține familia unită. Grațios dar letal, calculat dar plin de compasiune, pe cât este de puternic, pe atât este de inteligent. Marcus este disciplinat, rațional și stăpân pe situație. El emană încredere și conduce fără a fi nevoie vreodată să ridice vocea.

JUSTIN H. MIN (After Yang, The Umbrella Academy) îl va interpreta pe BEN, Sparrow #2.

  • Acesta nu este dulcele Ben pe care îl știm și îl iubim. Acest Ben este un tactician machiavelic, împachetat într-un corp frumos de băiat, cu o voce interioară puternică. Vicios, pragmatic și hiper-vigilent— Ben este hotărât să-și câștige statutul de lider cu orice preț.

BRITNE OLDFORD (The Path, Hunters) o va interpreta pe FEI, Sparrow #3.

  • Fei vede lumea într-un mod special. Ea apare ca o mizantropă care mai bine ar sta singură decât să petreacă chiar și o secundă cu tine. Dar adevărul este că Fei și-ar fi dorit să aibă un prieten. De cele mai multe ori, Fei este cea mai inteligentă persoană din încăpere și este dispusă să facă orice ca lucrurile să meargă. Dar dacă depășești limita, nu mai există cale de întoarcere pentru că Fei nu se va opri până nu își va termina treaba. .

JAKE EPSTEIN (Designated Survivor, Suits) îl va interpreta pe ALPHONSO, Sparrow #4.

  • Anii de luptă împotriva criminalității au lăsat pe fața și pe corpul lui nenumărate semne ale bătăliilor sale. Pentru a compensa, Alphonso este înarmat cu un simț al umorului caustic și răutăcios. Singurul lucru care îi place mai mult decât să atace verbal pe oricine destul de naiv pentru a apărea în fața lui este o pizza bună și un six-pack de bere.

GENESIS RODRIGUEZ (The Fugitive, Big Hero 6) o va interpreta pe SLOANE, Sparrow #5.

  • O romantică și o visătoare care simte o chemare cosmică superioară, făcând-o dornică să vadă lumea și să experimenteze o viață dincolo de educația ei. Dar obligațiile față de familia ei o țin pe Sloane legată de Academie, la fel ca și teama ei de a trece peste tradiția familiei. Dar Sloane are planuri… și într-o zi ar putea fi suficient de curajoasă pentru a acționa asupra lor.

CAZZIE DAVID (86’ed, NY Times best-selling author of “No One Asked for This”) o va interpreta pe JAYME, Sparrow #6.

  • Jayme este o tipă singuratică care se ascunde sub un hanorac. Ea nu spune prea multe pentru că nici nu este nevoie. Jayme are un rânjet care provoacă frică. Dacă arunci o privire, o iei la fugă pentru a evita ceea ce urmează. Inteligentă și tăioasă ca un cuțit, își petrece cea mai mare parte a timpului împreună cu Alphonso, singurul ei prieten.

CUBUL PSYKRONIUM CARE INDUCE GROAZA EXISTENȚIALĂ/ EXISTENTIAL DREAD INDUCING PSYKRONIUM CUBE îl va interpreta pe CHRISTOPHER, Sparrow #7.

  • Christopher este un cub telekinetic de origine necunoscută. El poate îngheața camera și induce o frică paralizantă. El acționează ca oracolul consultant al Sparrows, care dă sfaturi incredibile și servește ca mediator al familiei. De încredere, loial și tratat de Sparrows ca orice alt frate, Christopher este o forță care trebuie luată în calcul.


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Nou serial turcesc la Kanal D. Două zile pe săptămână, după Survivor

Un nou serial turcesc se vede la Kanal D.  Se numește „La răscruce” (titlul original:…