Home Seriale TV Avocatul din limuzină – The Lincoln Lawyer va deveni serial

Avocatul din limuzină – The Lincoln Lawyer va deveni serial

0
0
Avocatul din Limuzină, devenit celebru cu Matthew McConaughey în rol principal, va fi transformat în serial

Acocatul din limuzină – The Lincoln Lawyer, devenit celebru după filmul din 2011 cu Matthew McConaughey în rol principal, se întoarce. De data aceasta sub formă de serial, ce va fi produs de Netflix.

Bazat pe seria de romane cu același nume, semnat de Michael Connelly, Avocatul lin Limuzină („The Lincoln Lawyer”) spune povestea lui Mickey Haller – un avocat care își desfășoară activitatea pe bancheta din spate a unei limuzine Lincoln.

Personajul principal, avocatul Mickey Haller, va fi interpretat de Manuel Garcia – Rulfo (foto).

Manuel Garcia-Rulfo

Anunțul a fost făcut chiar de către scriitorul seriei de romane Avocatul din Limuzină,  Michael Connelly.

„Sunt încântat să vă anunț că Mickey Haller va prinde din nou viață pe ecran – de data aceasta într-un serial TV, pe Netflix, cu talentatul Manuel Garcia – Rulfo în rol principal (cunoscut pentru rolurile din Magnificent SevenSicario: Day of the Soldado)”, a precizat Connelly.

Primul sezon al serialului va avea 10 episoade a câte o oră și va fi bazat pe cel de-al doilea roman al seriei, „The Brass Verdict”, a mai anunțat Michael Connely, care va face la rândul său parte din echipa de producție, în calitate de producător executiv.

De altfel, din echipa de producție mai fac parte David E. Kelly (Big Little Lies, Goliath), în calitate de producător executiv și scenarist, Ted Humphrey (The Good Wife, Wisdom of the Crowd), ca Showrunner, producător executiv și scenarist și Ross Fineman (Goliath, Big Sky), în calitate de producător executiv.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

HBO anunță echipa care se va ocupa de lansarea în HBO Max în Europa. HBO GO, înlocuit de HBO MAX

Foto: BroadbandTVnews Pregătirile pentru lansarea platformei de streaming HBO Max în linie…