Home #3Seriale #3Seriale. Mădălina Craiu, „fiica” lui Relu din Umbre, recomandă trei seriale clasice

#3Seriale. Mădălina Craiu, „fiica” lui Relu din Umbre, recomandă trei seriale clasice

0
0

Actrița Mădălina Craiu, cunoscută și ca Magda – fiica lui Relu din serialul HBO Umbre, a vorbit pentru PaginadeSeriale despre serialele clasice care au impresionat-o.

Urmărește seriale? Da, tot timpul. „În ultima vreme, recunosc că am constant câte un serial în desfășurare, deci foarte des. Îmi plac pentru că îmi oferă o oră, două din zi doar pentru mine. Sunt un fel de vacanță. Și sunt producții senzațional de bune multe dintre ele, deci mai și fur meserie cu ocazia asta”, a mărturisit actrița în vârstă de 26 de ani pentru PaginadeSeriale.

Mădălina Craiu și #3Seriale care i-au plăcut, pentru PaginadeSeriale:

1. Rome

Dacă sunteți pasionați de serialele istorice, „Rome” e, cu siguranță, de neratat. Prima producție HBO/BBC de cote astronomice (motiv pentru care a și fost oprit după sezonul doi) a fost filmată aproape în totalitate în studiourile Cinecitta din Italia și arată impecabil. Distribuție puternică, scriitură senzațională. Eu l-am văzut de trei ori și nu am niciun dubiu că o să îl reiau.

2. The Sopranos

Primul serial care urmărește dinamica mafiei italienești din Statele Unite. Pentru întreaga distribuție, dar mai ales pentru James Gandolfini. Si pentru că de fiecare dată când veți auzi “Don’t stop believing” a celor de la Journey, n-o să vă gândiți decât la Tony Soprano. Și o să vi se facă dor.

3. Seinfeld

Obligatoriu, dacă nu l-ați văzut. Pentru “These pretzels are making me thirsty”, “Yada Yada Yada” si Vandelay industries.

Mădălina Craiu

Actriță. 26 de ani. A terminat facultatea la UNATC. A jucat în numeroase scurtmetraje cu selecții la Tiff, Gopo, Berlinale, printre care „BLU” în regia lui Nicolae Constantin Tănase, „Și băieții câteodată” în regia lui Matei Lucaci-Grunberg sau „A quiet place” în regia lui Ronny Dorfler. La teatru o puteți vedea la Godot Café Teatru sau Metropolis în spectacolele “Sâmbătă: Averse”, “Paravan. Două telefoane.” și “Amadeus”. Joacă rolul Magdei in producția HBO, „Umbre”.

DESPRE #3Seriale

La rubrica #3Seriale, lansată de PaginadeSeriale.ro, vedete, bloggeri, oameni de radio sau din zona comunicării sunt invitați să vorbească despre trei seriale care le-au plăcut.

Ți-a plăcut de noi? Ne poți da un LIKE, AICI

Citește și:

#3Seriale de la Cristina Bazavan

#3Seriale. Sergiu Floroaia, matinalul de la Kiss FM

#3Seriale. Horia Ghibuțiu

#3Seriale. Carmen Avram, „În premieră”

#3Seriale. Dan Negru

#3Seriale. Paul Ipate

#3Seriale. Smiley

#3Seriale. Dobro

#3Seriale. Vlad Logigan

#3Seriale. Liviu Teodorescu

#3Seriale. Cătălin Anchidin, promotor al filmului românesc

#3Seriale. Actrița Iulia VerdeșJobs Database
Arata mai multe articole din #3Seriale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…