Home Seriale TV Un serial inspirat din fapte rale, care i-a provocat coșmaruri chiar actriței principale, la FilmBox Premium

Un serial inspirat din fapte rale, care i-a provocat coșmaruri chiar actriței principale, la FilmBox Premium

0
0

FilmBox Premium aduce un nou serial horror din această săptămână: „Wolf Creek”, din 5 februarie. Cele șase episoade ale serialului vor fi la Film Box Premium în fiecare marți de la ora 21.00. 

„Wolf Creek” prezintă povestea mai multor personaje urmărite de un criminal în serie prin sălbăticia australiană.

Serialul este inspirat din dosarul real și tulburător al faimosului asasin care a terorizat Australia între 1989 și 1992, vreme în care 7 tineri excursioniști au dispărut pe când făceau autostopul între Sidney și Melbourne.

Trupurile lor au fost descoperite în pădurea Belanglo State, iar criminalul în serie a fost condamnat în iulie 1996 cu 7 sentințe consecutive de închisoare pe viață.

Odioasele lui fapte au stat la baza unui film numit Wolf Creek, lansat în 2005, iar apoi au dus la realizarea acestui serial, cu același nume și același actor principal – John Jarratt.

În serial, Eve Thorogood (Lucy Fry), o turistă americană în vârstă de 19 ani, este vizată de dementul criminal în serie Mick Taylor (John Jarratt).

Familia ei este ucisă, ea supraviețuiește atacului și pornește într-o misiune de răzbunare. Seria cuprinde 6 episoade.

Lucy Fry:

„După prima săptămână de filmări, ajunsesem să am coșmaruri. Nu i-am spus lui John Jarratt asta, dar personajul lui chiar mă speria și visam urât, nu puteam controla acest lucru.”

Actrița de 26 de ani a fost nevoită să renunțe la podoaba capilară în timpul filmărilor: Fry își tunde părul într-una dintre scenele serialului și totul este absolut real. „A fost distractiv, a trebuit să tragem o singură dată scena respectivă”, își amintește Lucy.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…