Home VIDEO Trailer VIDEO. Trailerul extins 13 Reasons Why, sezon 3: Se caută un vinovat. Toți sunt suspecți

VIDEO. Trailerul extins 13 Reasons Why, sezon 3: Se caută un vinovat. Toți sunt suspecți

0
0
13 Reasons Why

Sezonul trei al serialului 13 Reasons Why va fi lansat la finalul lunii august. Debutează pe 23 august, pe Netflix, anunță reprezentanții companiei.

Netflix a lansat cel de-al doilea trailer al producției. După ce în primul trailer aflăm că Bryce Walker va fi ucis, în cel de-al doilea se caută vinovatul. Iar toți tinerii sunt suspecți.

Sezonul 3 al serialului 13 Reasons Why va avea 13 episoade, cu o durată de 60 de minute fiecare.

Menționăm că Netflix a anunțat că serialul va avea și sezonul al patrulea, care va fi ultimul, potrivit presei internaționale.

Povestea următorului sezon 13 Reasons Why, pe scurt:

La opt luni după ce l-au împiedicat pe Tyler să comită un act de neiertat la balul de primăvară, Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin și Zach găsesc soluții prin care să împartă povara, în timp ce îl ajută pe Tyler să se îndrepte către recuperare.

Însă atunci când un jucător dispare în urma unui meci de fotbal, iar Clay este investigat de poliție, este rândul unui străin să pătrundă în grup grup printr-o anchetă care amenință să dezvăluie cele mai profunde secrete ale tuturor.

Distribuția sezonului 3: Dylan Minnette este Clay Jensen, Brandon Flynn este Justin Foley, Justin Prentice este Bryce Walker, Alisha Boe este Jessica Davis, Christian Navarro este Tony Padilla, Miles Heizer este Alex Standall, Devin Druid este Tyler Down, Ross Butler este Zach Dempsey, Timothy Granaderos este Montgomery de la Cruz, Anne Winters este Chloe, Steven Weber este Principle Bowen, Brenda Strong este Mrs. Walker, Amy Hargreaves este Mrs. Jensen și Grace Saif este Ani.Jobs Database
Arata mai multe articole din VIDEO Trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…