Home Seriale TV Ce știm despre sezonul doi al serialului Netflix – You

Ce știm despre sezonul doi al serialului Netflix – You

0
0
Netflix, în pregătire pentru sezonul 2 al serialului You

Mult a trecut, puțin a rămas (credem noi) până la premiera celui de-al doilea sezon al serialului You, produs de Netflix.

Cum va arăta povestea în acest nou sezon? Cum va arăta distribuția?

PaginadeSeriale a strâns principalele detalii despre noul noul sezon al producției de succes marca Netflix:

 

  • Pentru că toată lumea e curioasă, începem cu data lansării sezonului doi din You. Netflix nu a anunțat o dată exactă, însă dat fiind că producția a început încă din februarie anul acesta, presa internațională estimează că noul sezon ar putea fi disponibil în lunile septembrie, octombrie. Amintim că primul sezon a avut debutul în luna decembrie.

 

  • Primul sezon You are la bază, cu mici modificări, romanul cu același nume semnat de Caroline Kepnes. Al doilea sezon va fi inspirat din continuarea romanului lui Kepnes, „Hidden Bodies”. Creatoarea serialului a avertizat însă că fanii vor avea parte de suprize, care nu se regăsesc în roman.

 

  • Joe nu va fi o persoană mai bună. Este un personaj care are o mulțime de „scheleți” în dulap. Chiar creatoarea serialului, Sera Gamble, a povestit în presa americană că Joe va face în continuare o mulțime de tâmpenii.

 

  • Acțiunea se mută într-un nou oraș, după ce Joe lasă totul în urmă și părăsește New York, pentru Los Angeles. „O problemă cu care Joe s-ar putea confrunta în Los Angeles este că nu poate să meargă pe stradă fără să dea de cineva care să-și facă selfie pentru Instagram. Va fi greu să nu apară în aceste poze. Dacă vrei să te dai la fund, dacă vrei să te ții departe de belele sau dacă vrei să nu te faci cunoscut, Los Angelesul este locul nepotrivit pentru a locui”, a povestit Sera Gamble, pentru TVGuide.

 

  • Fanii se pot aștepta la cel puțin o scenă extrem de sângeroasă. Gamble a povestit că în cel puțin o scenă serialul va părea unul de groază.

 

  • Candace va reveni (chiar destul de des). Este vorba despre Candace, una dintre fantomele trecutului lui Joe, despre care toată lumea credea în primul sezon că este moartă. Ea apare însă chiar în ultimele scene ale serialului.

  • Joe Goldberg va face, cel mai probabil, o nouă obsesie pentru un nou personaj. Este vorba despre Victoria Pedretti (cunoscută din The Haunting of The Hill House). Ea a fost anunțată deja de Netflix că o va interpreta pe Quinn Love, angajată a unui supermarket, care, deși nu are niciun interes de expunere în social media, tot ajunge în vizorul lui Joe.

 

  • Fratele lui Quinn este, practic, noul „Peach”.

 

  • Joe nu este singurul „escroc” al serialului. Avem un nou personaj interpretat de Jenna Ortega, din Jane the Virgin. Este vorba despre Ellie, o tânără care încearcă să se descurce, și care va încerca să-l păcălească pe Joe, printre alții. Cum nu ne așteptăm ca Paco să revină, posibil ca Ellie să devină noua protejată a lui Joe.


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…