Home Seriale TV VIDEO. Serialul „Ecaterina – The Great”, disponibil pe HBO GO. Pe TV, în iunie

VIDEO. Serialul „Ecaterina – The Great”, disponibil pe HBO GO. Pe TV, în iunie

0
0

VIDEO. Great! Primul sezon al serialului „The Great” (Ecaterina) este disponibil pe HBO GO.

Producția, ce spune povestea romanțată a Ecaterinei cea Mare, va fi disponibilă pe TV, la HBO, în luna iunie, anunță reprezentanții postului.

Pelicula, cu Elle Fanning și Nicholas Hoult în rolurile principale, este anunțat ca o călătorie anti-istorică prin Rusia secolului al XVIII-lea, o comedie-dramă despre ascensiunea Ecaterinei cea Mare.

„Un serial cu fapte istorice doar ocazional”, menționează reprezentanții HBO.

Din distribuția mai fac parte Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi și Belinda Bromilow.

Acțiunea, pe scurt. Este o poveste modernă despre trecut care cuprinde rolurile multiple pe care Ecaterina le-a jucat în timpul vieții, de iubită, profesoară, lideră, prietenă și luptătoare.

Serialul spune povestea amuzantă și ficționalizată a unei fete idealiste și romantice, care ajunge în Rusia pentru o căsnicie aranjată cu împăratul Petru. Sperând la iubire, Ecaterina descoperă acolo o lume periculoasă și depravată, pe care se decide să o schimbe. Tot ceea ce trebuie să facă este să-și ucidă soțul, să învingă biserica, să distragă armata și să atragă curtea de partea ei.

Serialul este creat și scris de Tony McNamara (nominalizat la Oscar al filmului „Favorita”), care e producător executiv alături de Marian Macgowan, Josh Kesselman și Ron West de la Thruline, reprezentanții Echo Lake Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff și Andrew Spaulding, Elle Fanning, Mark Winemaker și Matt Shakman.

Proiectul este produs de Civic Center Media în asociere cu MRC Television.

VIDEO. The Great | TrailerJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…