Home Seriale TV VIDEO. Josh Hutcherson, din Jocurile Foamei, este Omul din viitor. Noul serial debutează la AXN

VIDEO. Josh Hutcherson, din Jocurile Foamei, este Omul din viitor. Noul serial debutează la AXN

0
0
FUTURE MAN –

Serialul Omul din viitor (Future Man), cu Seth Rogen și Evan Goldberg producători executivi, vine la AXN, începând de vineri, 31 mai, de la ora 23.00, cu episoade duble la AXN.

Noua producție spune povestea lui Josh Futturman (Josh Hutcherson), un gamer aflat pe primele locuri în clasamentul mondial al pasionaților de jocuri pe calculator, care locuiește încă alături de părinți, Gabe (Ed Begley Jr.) și Diane (Glenne Headly), și are o slujbă fără nicio perspectivă de viitor la un centru de cercetare pentru boli sexuale.

Inaptitudinea  sa socială, încrederea în sine aproape inexistentă și inabilitatea proeminentă de a aborda femeile nu se pot compara decât cu priceperea sa neegalată la “The Biotoc Wars”, un joc video distopic unde personajul său, Future Man, ocupă primul loc în lume.

Când Josh ajunge prima și singura persoană din lume care termină ultimul nivel al jocului, primește vizita personajelor fictive din joc, Tiger (Eliza Coupe) și Wolf (Derek Wilson), care se dovedesc a fi războinici reali trimiși dintr-un viitor profanat cu misiunea de a-l recruta pentru a salva omenirea de la o invazie mortală a unei super specii de cotropitori.

“Omul din viitor” (Future Man) a fost creat de Howard Overman, Kyle Hunter și Ariel Shaffir, în timp ce Seth Rogen și Evan Goldberg, mințile creative din spatele unor producții precum “Sausage Party” și „This is the end”, sunt producători executivi.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…