Home VIDEO Trailer VIDEO. HBO lansează un teaser generos pentru sezonul doi din Westworld

VIDEO. HBO lansează un teaser generos pentru sezonul doi din Westworld

0
0

Serialul marca HBO, Westworld, are parte de un prim teaser pentru sezonul al doilea, ce va fi pe TV abia în anul 2018. Postul a lansat teaserul la festivalul pasionaților de filme, seriale și benzi desenate, Comicon.

În clipul de aproape două minute, pot fi obsevați pe Dolores  (Evan Rachel Wood), puțin cam furioasă, pe Teddy (James Marsden), alături de ea, împușcând oameni. Nu pare să lipsească nici William (jucat de Ed Harris). Apar și Lee Sizemore (Simon Quarterman) și Maeve (Thandie Newton).  Partea care a născut cele mai multe semne de întrebare a fost cea în care apare Bernard/Arnold (Jeffrey Wright), holbându-se la un animal mort ce nu pare să aparțină Vestului Sălbatic.

Pe cine nu vedem, încă, în primul teaser Westworld, sezonul doi, este Anthony Hopkins.

Primul sezonul Westworld, compus din 10 episoade, a fost lansat de HBO în România în octombrie 2016. Producția, inspirată de un western SF din 1973, cu același nume, prezintă o lume în care fiecare poftă umană poate fi satisfăcută. Un altfel de parc de distracții, în care locuitorii sunt androizi ce „trăiesc” după diferite scenarii.

Detalii despre primul sezon al seriei Westworld, AICI

 Jobs Database
Arata mai multe articole din VIDEO Trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…