Home Stiri Seriale americane 15 lucruri mai puțin știute despre comedia The Big Bang Theory

15 lucruri mai puțin știute despre comedia The Big Bang Theory

0
0

Este serialul de comedie al momentului: The Big Bang Theory. Producția de comedie, difuzată în România de Comedy Central, rezistă fără probleme de 10 sezoane, iar aventurile lui Sheldon și prietenii vor continua cel puțin pentru încă un sezon. TVGuide a făcut special pentru fanii înfocați o listă a lucrurilor mai puțin știute despre serialul de comedie.

 1. Serialul a avut în faza de proiect un alt nume decât The Big Bang Theory. Titlul original a fost: Lenny, Penny and Kenny.
 2. Sheldon și Leonard poartă numele unui faimos producător TV. Sheldon Leonard a fost producătorul The Dick Van Dyke Show și The Andy Griffith Show.
 3. Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik ) este singura din grupul de prieteni care are un doctorat și în viața reală. Ea este doctor în neuroștiințe la UCLA, din 2007.
 4. Penny nu exista în scenariul original al serialului pilot, dar exista un personaj pe nume Katie (jucat de Amanda Walsh). Episodul pilot filmat  atunci nu a fost niciodată difuzat. A fost filmat unul nou, cu Penny.
 5. Jim Parsons (Sheldon) nu este un tocilar în viața reală. Și nici nu a văzut vreodată Star Trek.
 6. „Bazinga” este un termen folosit de unul dintre scenariștii serialului, Stephen Engel, atunci când făcea o farsă cuiva. A fost folosit într-un episod în care Sheldon făcea la rândul său farse, iar apoi apelativul a făcut…istorie.
 7. Pe platoul de filmare al serialului este un singur set de scări, care este aranjat diferit pentru a ilustra fiecare etaj al blocului.
 8. Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) a fost  menționată în serial chiar și înainte să devină personaj. Raj și-a dorit-o pe „fata din serialul Blossom” să i se alăture în echipa de bowling. Fata era chiar Mayim, în adolescență.
 9. Johnny Galecki (Leonard) poartă în serial ochelari falși care nici măcar nu au lentile.
 10. Pentru ca datele științifice prezentate de personaje în serial, The Big Bang Theory are, desigur, și un consultant: pe David Saltzberg, care are un doctorat în fizică.
 11. „Soft Kitty”, cântecelul preferat al lui Sheldon, nu este o invenție a scenariștilor serialului, chiar există în realitate. Unul dintre creatorii serialului, Bill Prady, l-a auzit la grădinița fiicei lui. Cântecelul are la bază o melodie poloneză din secolul 18.
 12. Personajul Raj este inspirat de un personaj foarte real. Bill Prady, unul dintre creatorii serialului, a avut un prieten care de asemenea nu putea să stea de vorbă cu femeile.
 13. Fiecare episod este titrat sub forma unei teorii științifice. Cu excepția pilotului.
 14. Vocea lui Bernadette este foarte diferită în viața reală. Melissa Rauch s-a inspirat în alegerea vocii personajului de la… mama ei.
 15. Mayim Bialik (Amy) și Jim Parsons (Sheldon) au învățat să cânte la instrumente pentru rolurile lor. Parsons a învîțat să cânte la theremin, un instrument muzical electronic, în timp ce Bialki a învățat să cânte la harpă.


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…