Home Stiri O actriță din The Witcher și Harry Potter, la Comic Con

O actriță din The Witcher și Harry Potter, la Comic Con

0
0

Comic Con anunță că o actriță din serialul The Witcher va fi prezentă la evenimentul din această vară.

Este vorba despre actrița Anna Shaffer, care-i dă viață unui personaj cheie în serial – Triss Merigold.

Anna Shaffer s-a făcut remarcată și în rolul Romildei Vane din ultimele trei filme Harry Potter, unde a încercat să își asigure dragostea lui Harry Potter printr-o poțiune magică, care, din greșeală a ajuns la Ron Weasley.

Actrița engleză va fi prezentă la Comic Con Summer Limited Edition în ziua de sâmbătă, 28 August la ambele sesiuni care se vor desfășura în intervalele 09:30 – 14:30 și 16:00 – 21:00.

Anna Shaffer se alătură lui Eugene Simon (Lancel Lannister din Game of Thrones), Michael Malarkey (Lorenzo St.John din The Vampire Diaries) și lui Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul Gossip Girl).

Organizatorii East European Comic Con au venit cu set de șase măsuri pentru organizarea evenimentului în vara acestui an. Acestea sunt:

  • accesul verificat (vaccinare sau test covid), numărul de participanți limitat (5000), sesiuni de maxim 5 ore, cu pauze de dezinfectare între acestea și mască de protecție.

În primele două zile (26-27 august), evenimentul este dedicat celor care doresc să viziteze standurile expoziționale și magazinele prezente, iar în 28-29 August va avea că invitați actori din seriale populare.

Evenimentul se desfășoară la Romexpo.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Nou record pe Netflix. Squid Game, cel mai popular serial la debut

S-a atins un nou record pe Netflix. Serialul coreean Squid Game a devenit cea mai de succe…