Home Stiri Serialul TNT 4 Blocks va fi disponibil pe platforma Amazon Prime, la nivel mondial

Serialul TNT 4 Blocks va fi disponibil pe platforma Amazon Prime, la nivel mondial

0
1

Acord TNT – Amazon. Serialul german „4 Blocks”, produs de TNT și difuzat și în România, va ajung pe platforma video Amazon Prime.

Începând cu 4 octombrie, Amazon Prime Video va difuza TNT Serie Original în mai mult de 150 de țări, inclusiv Statele Unite ale Americii, Canada și Marea Britanie.

În alte 50 de țări, inclusiv Germania, Franța și Rusia, serialul va fi disponibil începând din vara anului viitor. „4 Blocks” a fost deja difuzat la TNT în Polonia și în România, în paralel cu lansarea sa din Germania. TNT intenționează să difuzeze serialul și în Suedia, Norvegia și Danemarca începând cu 2 noiembrie.

Hannes Heyelmann, Senior Vice President și Managing Director, Europa Centrală și de Est și International Original Programming Strategy a spus: “Cu „4 Blocks”, ne-am asumat riscul de a finanța un serial aproape în întregime pe cont propriu și de a gestiona distribuția pentru prima dată. Credem că am găsit partenerii ideali în Amazon Prime Video și ZDFneo pentru a face serialul disponibil la nivel global. Acest lucru demonstrează că strategia noastră de a spune povești care sunt în mod clar înrădăcinate la nivel local funcționează și în vânzările internaționale și ne permit să investim și mai mult în producțiile noastre.” De ambele oferte s-a ocupat Lisette Schlippe, Director Content Licensing pentru Turner în Europa Centrală și de Est și Canada.

„4 Blocks” a fost produs de TNT Serie și Wiedemann & Berg. Primul sezon a avut șase episoade si a  avut premiera la Berlinale în februarie.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Recomandare de weekend. Tânăra și marea, cu Rey din Star Wars, inspirat din fapte reale, e pe Disney+

Photo courtesy of Disney Un film care va face valuri. Disney+ a lansat zilele acestea o pr…