Home Seriale TV Netflix a anulat două seriale, după un sezon din fiecare. The Society, printre ele

Netflix a anulat două seriale, după un sezon din fiecare. The Society, printre ele

0
0

Netflix pune punct serialelor The Society și I Am Not Okay With This. Platforma a decis să nu meargă mai departe cu cele două producții, după un sezon lansat din fiecare, scrie Variety.

Decizia vine și după ce Netflix anunțase, în iulie 2019, că The Society va continua cu sezonul doi.

Principalul motiv ar fi legat de pandemia de Covid-19, care a întârziat startul celor două producții și a adus incertitudini cu privire la momentul în care ar fi trebuit să înceapă filmările, potrivit Variety.

Pandemia ar fi dus și la creșteri suplimentare de costuri, din motive sanitare.

„Deciza de a nu merge mai departe cu serialele „The Society” și „I Am Not Okay With This” a fost foarte dificilă. Suntem dezamăgiți că trebuie să luăm astfel de dicizii, din cauza contextului legat de pandemia de Covid-19, dar le suntem recunoscători creatorilor celor două show-uri care au muncit pentru a duce aceste producții în toată lumea”, a spus un purtător de cuvânt Netflix, citat de Variety.

Ambele seriale acopereau zona de adolescenți. The Society – Societatea este un serial distopic, despre un grup de adolescenți care se trezesc peste noapte într-un univers paralel, în care orașul lor este același, însă toți adulții au dispărut.

I Am Not Okay With This este bazat pe romanul grafic al lui Charles Forsman. Povestea urmărește o adolescentă cu puteri misterioase.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…