Home Seriale TV Nume noi în Stranger Things 4. Cine vine lângă Eleven, Mike, Dustin, Will și Lucas?

Nume noi în Stranger Things 4. Cine vine lângă Eleven, Mike, Dustin, Will și Lucas?

0
0
Foto: Netflix

Sezonul 4 al serialului Stranger Things vine cu personaje noi în distribuție. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Netflix în cadrul Geeked Week, un eveniment virtual dedicat fanilor.

Pe lângă personajele princiaple Eleven, Mike, Dustin, Will și Lucas, în această producție mai vin:

Amybeth McNulty

Amybeth McNulty (Anne with an E) o va juca Vickie, o tocilară vorbăreață și cool, care atrage privirea unuia dintre îndrăgiții noștri eroi.

Myles Truitt

Myles Truitt (Queen Sugar, Black Mafia Family) îl va juca pe Patrick, o stea a echipei de baschet Hawkins care are prieteni, talent și o viață bună… până când evenimentele șocante îl determină să scape totul de sub control.

Regina Ting Cheng

Regina Ting Chen (Queen of the South, The Falcon and The Winter Soldier) în rolul doamnei Kelly, un popular consilier de orientare în carieră care se preocupă profund de studenții ei – în special de cei care se chinuie cel mai mult.

Grace Van Dien

Grace Van Dien (Charlie Says, The Village) în rolul lui Chrissy, majoreta principală a Hawkins și cea mai populară fată din școală. Dar sub suprafața aparent perfectă se află un secret întunecat.

Filmările pentru sezonul 4 se desfășoară în prezent, în orașul Atlanta. Stranger Things este un serial creat de Frații Duffer și produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment.

Sinopsis Stranger Things

Stranger Things este o dramă palpitantă, a cărei acțiune se desfășoară în orașul aparent normal din Hawkins, Indiana, din Midwest. După ce un băiat dispare pur și simplu fără urmă, grupul său apropiat de prieteni și familia caută răspunsuri și sunt atrași într-o serie de evenimente mortale.

Sub orașul lor obișnuit se ascunde un mister supranatural extraordinar, care include experimente guvernamentale top secrete și o poartă de acces periculoasă care leagă lumea noastră de un tărâm puternic, dar sinistru. Prieteniile vor fi testate și viețile vor fi modificate, deoarece ceea ce descoperă va schimba Hawkins și, eventual, lumea – pentru totdeauna.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Din iulie. Un nou serial dramă se vede pe AXN

AXN propune un nou serial dramă la jumătatea lunii iulie. …