Home Seriale TV VIDEO. Colaborare inedită, în România, între Stranger Things și Twenty One Pilots

VIDEO. Colaborare inedită, în România, între Stranger Things și Twenty One Pilots

0
0

Moment Stranger Things la Electric Castle. Twenty One Pilots, unul dintre headlinerii ediției de anul acesta a festivalului Electric Castle, și-a început concertul cu un moment surpriză în colaborare cu serialul Stranger Things, produs de Netflix.

Una dintre cele mai populare piese ale trupei, Heathens, a fost transpusă în universul Stranger Things și interpretată live de trupă pentru prima dată în România.

Conceptul s-a bazat pe una dintre cele mai importante teme din Stranger Things: faptul că muzica are puterea de a salva oamenii, pentru că le poate declanșa cele mai frumoase amintiri și poate reprezenta astfel o ieșire din capcana lui Vecna. Unul dintre cele mai înfricoșătoare personaje din serial, Vecna, ​​este o creatură nemiloasă care poate controla mințile și trupurile celorlalți.

Mai mult decât atât, temele și versurile trupei acoperă subiecte similare cu cele care se regăsesc și în serial, spre exemplu: provocările maturizării, apartenenței și a acceptării sociale, dar și felul în care facem față emoțiilor. Cele două lumi sunt cu adevărat conectate, iar fanii au observat asemănările dintre piesele trupei și melodia tematică a serialului.

Despre momentul de pe scenă:

Momentul special a început cu proiecția celebrei scene din serial care ilustrează personajul Vecna  în timp ce încearcă să o tragă pe Max către Lumea Răsturnată. Mai apoi, publicul a văzut pe ecran mesajul: muzica are puterea de a salva pe toți. În timp ce melodia tematică din Stranger Things rula în continuare, trupa a început să cânte melodia Heathens din repertoriul propriu.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Ce titluri intră luna aceasta pe Disney Plus. Platforma anunță și premierele pentru 2024

Serviciul de streaming Disney+, „casa” filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marve…