Home Seriale TV VIDEO. Colaborare inedită, în România, între Stranger Things și Twenty One Pilots

VIDEO. Colaborare inedită, în România, între Stranger Things și Twenty One Pilots

0
0

Moment Stranger Things la Electric Castle. Twenty One Pilots, unul dintre headlinerii ediției de anul acesta a festivalului Electric Castle, și-a început concertul cu un moment surpriză în colaborare cu serialul Stranger Things, produs de Netflix.

Una dintre cele mai populare piese ale trupei, Heathens, a fost transpusă în universul Stranger Things și interpretată live de trupă pentru prima dată în România.

Conceptul s-a bazat pe una dintre cele mai importante teme din Stranger Things: faptul că muzica are puterea de a salva oamenii, pentru că le poate declanșa cele mai frumoase amintiri și poate reprezenta astfel o ieșire din capcana lui Vecna. Unul dintre cele mai înfricoșătoare personaje din serial, Vecna, ​​este o creatură nemiloasă care poate controla mințile și trupurile celorlalți.

Mai mult decât atât, temele și versurile trupei acoperă subiecte similare cu cele care se regăsesc și în serial, spre exemplu: provocările maturizării, apartenenței și a acceptării sociale, dar și felul în care facem față emoțiilor. Cele două lumi sunt cu adevărat conectate, iar fanii au observat asemănările dintre piesele trupei și melodia tematică a serialului.

Despre momentul de pe scenă:

Momentul special a început cu proiecția celebrei scene din serial care ilustrează personajul Vecna  în timp ce încearcă să o tragă pe Max către Lumea Răsturnată. Mai apoi, publicul a văzut pe ecran mesajul: muzica are puterea de a salva pe toți. În timp ce melodia tematică din Stranger Things rula în continuare, trupa a început să cânte melodia Heathens din repertoriul propriu.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Focus Sat TV aduce serialul Toate acele lucruri, cu actrița de origine română Alexandra Maria Lara și Jean Reno

Focus Sat TV face sărbătorile cu seriale de succes. Postul TV anunță un program special pe…