Home Seriale TV Disney+ aduce un nou serial din universul Marvel. She-Hulk, cu actrița din Orphan Black

Disney+ aduce un nou serial din universul Marvel. She-Hulk, cu actrița din Orphan Black

0
0

Disney+ aduce un nou serial de comedie de la Studiourile Marvel: She-Hulk: Avocata Apărării.

Producția a debutat pe 18 august, pe platforma de streaming Disney+, și o are în centrul său pe Jennifer Walters (Tatiana Maslany) – o avocată specializată în procese ce implică supraoameni și care devine în mod accidental un uriaș verde, cu superputeri.

Ea trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani și să mențină sub control emoțiile puternice care o fac să se transforme.

Astfel, “She-Hulk: Avocata Apărării” explorează experiențele complicate și amuzante ale lui Jennifer Walters, care trebuie să se confrunte cu noua dinamică și urmările superputerilor sale recent dobândite. De la întâlniri la prieteni, nunți și job, ea învață rapid că echilibrarea noii sale dualități și a superputerilor nu este atât de ușoară.

Câștigătoare a premiului Emmy (pentru interpretarea din seria „Orphan Black”), actrița Tatiana Maslany care interpreteaza rolul principal, declară:

„Ceea ce îmi place cel mai mult la Jen aka She-Hulk este faptul că este o contradicție”. “Este atât de complet fixată pe muncă și, totuși, are o inimă imensă. Îi place să fie She-Hulk, dar în același timp respinge acest lucru. Există multa tensiune amuzantă cu care să te joci în aceste contradicții”.

Serialul de comedie are nouă episoade și are în distribuție actori cu vechime în Universul Cinematic Marvel, printre care Mark Ruffalo în rolul lui Bruce Banner/Hulk, Tim Roth în rolul lui Emil Blonsky/Abomination și Benedict Wong în rolul lui Wong, precum și Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass și Renée Elise Goldsberry.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Cel mai nou serial din celebra franciză NCIS vine la AXN. Când începe NCIS: Hawaii

NCIS: Hawaii, al treilea spinoff al celebrei francize NCIS, începe din 5 aprilie la AXN De…